Αρης-ΑΕΚ: «Επιτέλους μία κανονική, αποτελεσματική και κυνική Ενωση!»

Αρης-ΑΕΚ: «Επιτέλους μία κανονική, αποτελεσματική και κυνική Ενωση!»
Photo Credits: INTIME

Το σχόλιο των αρθρογράφων του enwsi.gr για το πρώτο ημίχρονο στο ματς της ΑΕΚ με τον Αρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ κάνει ίσως το καλύτερό της ημίχρονο στη σεζόν, έχει παρασύρει τον Αρη, πηγαίνοντας στην ανάπαυλα με το υπέρ της 3-0.

Η… μισή ΑΕΚ καλείται να διαφυλάξει το ισχυρό προβάδισμα και να φύγει από το Χαριλάου με ένα πολύτιμο διπλό.

Διαβάστε το σχόλια των αρθρογράφων του enwsi.gr για το πρώτο ημίχρονο στο Αρης-ΑΕΚ

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: Είχα γράψει χθες ότι το ματς θα περάσει εν πολλοίς μέσα από το μυαλό του Χιμένεθ. Και έτσι έγινε στο α’ 45λεπτο. Τρία αμυντικά χαφ, σκληρή και δυνατή ΑΕΚ στον άξονα και αντεπιθέσεις φαρμάκι. Αυτό το παιχνίδι ταιριάζει στην ΑΕΚ και δη από την στιγμή που ο Μάνταλος που δεν θα μπορούσε να συνεισφέρει στο πρέσινγκ. Η ΑΕΚ έχει προβάδισμα τριών τερμάτων, έχει την απόλυτη υπεροχή και εκμεταλλεύεται πολλές κερδισμένες μπαλιές στον άξονα, όπως και την κακή ανασταλτική λειτουργία του Άρη στο σημερινό παιχνίδι. Η ΑΕΚ με… 1.002 προβλήματα τραυματισμών έχει πολλά προβλήματα με ενοχλήσεις παικτών του και ελάχιστες λύσεις στον πάγκο. Κλειδί τώρα να παίξει η ΑΕΚ περισσότερο μεσοαμυντικά, να κάνει σωστή διαχείριση με κίτρινες, κούραση και αλλαγές και να κλειδώσει άμεσα το ματς. Εξαιρετικός ο ήρεμος Χιμένεθ…

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: Η ΑΕΚ έκανε αυτό που έπρεπε. Μπήκε συγκεντρωμένη, με αποφασιστικότητα στις κινήσεις της. Κυριάρχησε στη μεσαία γραμμή, πήρε μπάλες, τιμώρησε κάθε λάθος του Αρη. Θύμισε σε κάποιο βαθμό τις πρώτες καλές μέρες με τον Χιμένεθ στον πάγκο και δείχνει πως οδηγεί σε ένα τρίποντο που βάζει γερές βάσεις για την Ευρώπη.

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ: Επιτέλους για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, βλέπουμε μία κανονική, αποτελεσματική και κυνική Α.Ε.Κ.! Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ είναι απόλυτα συγκεντρωμένη και δείχνει να ξέρει πως θα εκμεταλλευτεί κάθε αμυντική αδυναμία του αντιπάλου της. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να χαλαρώσει και να ρίξει ρυθμό!!

ΠΑΝΟΣ ΛΟΥΠΟΣ: «Τελικά, η λύση ήταν απλή. Να παίζουμε μεσημέρι με ήλιο! Άλλη… ΑΕΚ η σημερινή, θυμήθηκε τον εαυτό της και τον θύμισε και στον ασεβή αντίπαλό της. Όλοι τρέχουν, όλοι πιέζουν, όλοι είναι συγκεντρωμένοι και αποτελεσματικοί. Και φυσικά έχουν επιτέλους, απαράμιλλο πάθος για τη νίκη. Τη μεγάλη διαφορά την κάνουν οι τρεις χαφ, Γαλανόπουλος, Σιμάνσκι και Κρίστιτσιτς, που έχουν κερδίσει κατά κράτος το χώρο της μεσαίας γραμμής, κι αυτό έχει σαν αποτέλεσμα και να μην έχει κινδυνέψει καθόλου η ΑΕΚ στην άμυνα. Επιτέλους είναι ΑΕΚ σε όλα της και τη… φτύνουμε για να μην τη ματιάσουμε».

ΤΑΣΟΣ ΤΣΑΤΑΛΗΣ: Το πως έχει έρθει αυτό το ημίχρονο, μέσα σε τόσα εκπληκτικά προβλήματα που συνεχίζονται ακόμη και μέσα στο παιχνίδι, ανάγεται πλέον στις ιστορικές καταβολές και το βάρος της φανέλας της ΑΕΚ. Απέναντι σε έναν αντίπαλο που την παίζει και βρώμικα καθώς φανερά θέλουν να εξοντώσουν τους παίκτες της ΑΕΚ, αρκετοί από τους οποίους από πλευράς φυσικής κατάστασης δυστυχώς παίζουν στο όριο. Το κυριότερο είναι πως δεν έχει έρθει τυχαία αυτό το σκορ στο 45λεπτο. Ρίσκαρε ο Χιμένεθ βάζοντας και τους τρεις χαφ που έχει, αλλά καλά έκανε γιατί το ματς είναι σημαντικό και ο Μάντζιος χωρίς καθαρό φορ όπως και στο ΟΑΚΑ, ήθελε υπεραριθμία στο κέντρο. Θέλει προσοχή όμως, η κατάσταση της ομάδας είναι περίεργη και πάντα υπάρχουν κίνδυνοι. Ο Άρης έπρεπε να παίζει με δέκα παίκτες. Απαράδεκτο πως δεν έδωσε κόκκινη στον Ρόουζ στην φάση του πέναλτι ο Λευκορώσος.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ: Αυτή η συνταγή με την τριάδα στα χαφ, είναι δεδομένο πως ειδικά όταν υπάρχει ο Γαλανόπουλος, λειτουργεί εξαιρετικά. Και είναι απορίας άξιο, γιατί δεν την επέλεξε ο Χιμένεθ και την περασμένη Τετάρτη στο κύπελλο. Όπως και είναι απορίας άξιο γιατί τόσο καιρό ήταν εντελώς παροπλισμένος ο Βασιλαντωνόπουλος. Τώρα πλέον αυτό που χρειάζεται προφανώς είναι διαχείριση. Επίσης έχει σημασία να συνεχίσει η ΑΕΚ να βγάζει ενέργεια στο παιχνίδι της, κάτι το οποίο το κάνει για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X