Λόπες: «Περνάμε τη χειρότερη φάση, δεν φταίει ο προπονητής» (VIDEO)

Λόπες: «Περνάμε τη χειρότερη φάση, δεν φταίει ο προπονητής» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Ελντερ Λόπες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ελντερ Λόπες μίλησε για το τελευταίο κακό διάστημα της ΑΕΚ, αλλά και τον Μανόλο Χιμένεθ και την ένταση των τελευταίων ημερών.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος μπακ ενόψει του αγώνα με τον Αρη μίλησε για τη «χειρότερη φάση» που έχει περάσει η Ενωση, ωστόσο όπως τόνισε ο Μανόλο Χιμένεθ δεν έχει ευθύνη για αυτή την εικόνα, αλλά οι παίκτες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα:

«Η αλήθεια είναι ότι περνάμε την χειρότερη φάση της σεζόν με αρνητικά αποτελέσματα, οπότε η ψυχολογία των παικτών μας είναι σε χαμηλό επίπεδο, δεν είμαστε πολύ καλά. Είναι αλήθεια ότι έχουμε πολλούς τραυματισμούς, ο κορονοϊός μας έχει επηρεάσει αρκετά. Εμείς οι παίκτες είμαστε αυτοί που θα πρέπει να αλλάξουμε αυτή την ροη των αποτελεσμάτων. Ο προπονητής δεν είναι υπεύθυνος για κάτι. Μόνο εμείς με την απόδοσή μας θα μπορέσουμε να αλλάξουμε τα αποτελέσματα αν παίξουμε με μια παρόμοια απόδοση όπως στο ματς με τον ΠΑΟΚ».

Για το αν νιώθει ότι η τύχη τους έχει γυρίσει την πλάτη:

«Όταν δεν είσαι σε καλή περίοδο, όταν έχεις μια ατυχία, μπορεί τα πράγματα να χειροτερεύουν περισσότερο. Συμβαίνει αυτό στο ποδόσφαιρο. Το βασικό είναι να συνεχίσουμε τη δουλειά για να μπορέσουμε να βελτιωθούμε, να πιέζουμε περισσότερο, να κλέβουμε περισσότερες μπάλες, να μπορέσουμε να σκοράρουμε και να φύγουμε με θετικά αποτελέσματα. Έχοντας θετικά αποτελέσματα αυξάνεται και η αυτοπεποίθηση μας. Εξαρτάται από εμάς. Έχουμε έναν καλό προπονητή, ο οποίος προσπαθεί να μας βοηθήσει. Πιστεύω ότι παίρνοντας καλά αποτελέσματα τα πράγματα θα πάνε ακόμα καλύτερα».

Για τον αγώνα με τον Άρη και ότι κέρδισε η ΑΕΚ στην κανονική περίοδο:

«Ο Άρης είναι μια ομάδα με ποιοτικούς παίκτες. Ένα δύσκολο ματς όπως όλα στα Play Off. Ο Άρης έχει ανεβασμένη αυτοπεποίθηση, αλλά είμαστε η ΑΕΚ και πρέπει να το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο. Είμαστε μια μεγάλη ομάδα και πρέπει να αποδώσουμε το καλύτερο για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς όπως κάναμε και στην κανονική περίοδο».

Οι δηλώσεις του Ελντερ Λόπες

Δείτε όσα δήλωσε ο Ελτνερ Λόπες:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X