La Liga: «Φωτιά» στην κορυφή -Τα παιχνίδια που απομένουν για Ρεάλ, Ατλέτικο, Μπαρτσελόνα

La Liga: «Φωτιά» στην κορυφή -Τα παιχνίδια που απομένουν για Ρεάλ, Ατλέτικο, Μπαρτσελόνα
Photo Credits: INTIME

Είναι πια οι τρεις τους στην τελική ευθεία...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας του ισπανικού πρωταθλήματος γίνεται… χαμός! Ποια ομάδα θα πανηγυρίσει στο τέλος; Ρεάλ, Ατλέτικο ή Μπαρτσελόνα;

Είναι πια οι τρεις τους στην τελική ευθεία… Τώρα πρέπει να τα δώσουν όλα, να μην έχουν άλλες απώλειες ώστε να καταφέρουν στο τέλος να πανηγυρίσουν.

Ουδείς μπορεί να προβλέψει τον φετινό πρωταθλητή… Οι «ροχιμπλάνκος» φαίνονταν να είναι το φαβορί μέχρι πριν από μερικές εβδομάδες, αλλά ίσως τελικά χάσουν έναν τίτλο τον οποίο είχαν στα… πόδια τους.

Μένουν οκτώ αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί η κούρσα του πρωταθλήματος είναι πιο ανοιχτή από ποτέ! Ειδικά μετά τη νίκη της Ρεάλ επί της Μπαρτσελόνα στο χθεσινοβραδινό clasico.La Liga: «Φωτιά» στην κορυφή -Τα παιχνίδια που απομένουν για Ρεάλ, Ατλέτικο, Μπαρτσελόνα

H «βασίλισσα» έχει 66 βαθμούς, όσους και η Ατλέτικο, που θα παίξει απόψε με τη Μπέτις εκτός έδρας. Η Μπαρτσελόνα είναι στην τρίτη θέση με 65 βαθμούς. Ακολουθεί η Σεβίλλη, που επίσης έχει ένα παιχνίδι λιγότερο, με 58.

 

Ρεάλ Μαδρίτης: Η προσπάθεια της «βασίλισσας» για την κατάκτηση του τίτλου θα συνεχιστεί στην έδρα της Κάντιθ και κατόπιν θα φι9λοξενήσει τη Μπέτις. Ακολουθούν τα παιχνίδια με την Χετάφε, την Οσασούνα και τη Σεβίλλη, την ημέρα που Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο θα… λύσουν τις διαφορές τους στη Βαρκελώνη. Θα μένουν κατόπιν οι «τελικοί» με τη Γρανάδα και την Αθλέτικ Μπιλμπάο εκτός έδρας και με τη Βιγιαρεάλ στο «Αλφρέδο Ντι Στέφανο».

 

Ατλέτικο Μαδρίτης: Αρχικά θέλει οπωσδήποτε απόψε τη νίκη στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν». Στη συνέχεια θα παίξει με την Ουέσκα, μια ομάδα που μάχεται για την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία. Ακολούθως ο Ντιέγο Σιμεόνε και οι παίκτες του θα αντιμετωπίσουν στο Μπιλμπάο την Αθλέτικ και κατόπιν εντός έδρας την Έλτσε, που επίσης δίνει μάχη για τη σωτηρία της. Θα έχουν, επίσης, να παίξουν στο «Καμπ Νου» κόντρα στη Μπαρτσελόνα και θα ακολουθήσουν αναμετρήσεις με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, την Οσασούνα και τη Βαγιαδολίδ.

Μπαρτσελόνα: Επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος για τους Καταλανούς θα είναι με αντίπαλο τη Χετάφε εκτός έδρας, αφού πρώτα αντιμετωπίσουν την Αθλέτικ Μπιλμπάο στον τελικό του Κυπέλλου. Στη συνέχεια, υπάρχει η αναμέτρηση με τη Βιγιαρεάλ, που παίζει για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και στη συνέχεια θα φιλοξενήσει τη Γρανάδα και θα πάει στο «Μεστάγια» για το παιχνίδι με τη Βαλένθια. Στις 9 Μαΐου θα περιμένει την Ατλέτικο και μετά έχει τους αγώνες με τη Λεβάντε, τη Θέλτα και την Έιμπαρ.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X