Ζωντανή για την Ευρώπη θέλει να μείνει η ΑΕΚ κόντρα στον Αρη (15:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Αρης-ΑΕΚ: Το κανάλι που θα δείξει τη σημερινή αναμέτρηση (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ καλείται να ξυπνήσει σήμερα κόντρα στον Αρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σφυγμό καλείται να δείξει σήμερα η ΑΕΚ!

Η Ενωση αντιμετωπίζει σήμερα (15:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr, NS1), τον Αρη στο Χαριλάου για την τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Η ΑΕΚ έχει να νικήσει από τις 8 Μαρτίου και το παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης στο ΟΑΚΑ (2-0), όταν είχε πραγματοποιήσει και μια πολύ καλή εμφάνιση για αρκετό διάστημα.

Ακολούθησαν ήττα από Βόλο, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και πάλι από τον ΠΑΟΚ αυτή τη φορά για το Κύπελλο πριν από λίγες ημέρες για το Κύπελλο. Είναι, λοιπόν, εύκολα αντιληπτό πως τα περιθώρια έχουν στενέψει δραματικά για την Ενωση που πρέπει να σώσει ό,τι σώζεται σε αυτή τη σεζόν και η νίκη σήμερα στο Χαριλάου είναι επιβεβλημένη για να μπει ξανά στην 4αδα της Ευρώπης.

Οι απουσίες παραμένουν πολλές για την ΑΕΚ που πάει στο Χαριλάου με 5 αμυντικούς καθώς στο… απουσιολόγιο προστέθηκε και ο Ολεγκ Νταντσένκο που υπέστη ρήξη συνδέσμων. Εκτός είναι επίσης οι Μαχαίρας, Χνιντ, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Ραντόνια, Χριστόπουλος, Σαρδέλης, Σάκχοφ και Σιμόες.

ΑΕΚ: Το πλάνο του Χιμένεθ

Ετσι όπως διαμορφώθηκαν τα νέα δεδομένα, κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να καθίσει σήμερα ο Αθανασιάδης με τον Λόπες αριστερά, τους Νεντελτσεάρου-Σβάρνα στο κέντρο της άμυνας, ενώ στο δεξί άκρο της άμυνας επιστρέφει ο μοναδικός διαθέσιμος για τη συγκεκριμένη θέση, Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος.

Στο κέντρο ο Νέναντ Κρίστιτσιτς θα κάνει δίδυμο με τον Κώστα Γαλανόπουλου και τον Πέτρο Μάνταλο ελαφρώς προωθημένο σε θέση 10αριού. Στο δεξί άκρο της επίθεσης αμετακίνητος είναι ο Λιβάι Γκαρσία, αριστερά θα πάρει φανέλα βασικού κατά πάσα πιθανότητα ο Τάνκοβιτς και στην κορυφή της επίθεσης θα επιστρέψει ο Ανσαριφάρντ.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Σβάρνας, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Κοσίδης.

Αρης: Το πλάνο Μάντζιου ενόψει ΑΕΚ

Ο γηπεδούχος Άρης θα υποδεχθεί με 4-2-3-1 την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Την εστία των Θεσσαλονικέων θα υπερασπιστεί ο Κουέστα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σούντγκρεν, Ροζ, Δεληζήση και Σάκιτς. Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Σάσα και Τζέγκο. Οι Σίλβα, Μπερτόγλιο και Γκάμα θα παίξουν πίσω από τον Μάνο.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Σιαμπάνης, Γκαρσία, Μπρούνο, Μαντσίνι, Ματίγια, Γκάνεα, Μήτρογλου, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης και Μαρτίνης. Εκτός έμειναν οι Κάτσε, Μπεναλουάν και Ιωάννου.

Ο διαιτητής του Αρης-ΑΕΚ

Την αναμέτρηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ορίστηκε να διευθύνει ο Λευκορώσος Κουλμπάκοφ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ζουκ, Μεσλίνκα και τέταρτο τον κ. Διαμαντόπουλο. Στο VAR θα είναι οι κ.κ. Στούκαν (Κροατία) και Δημόπουλος.

To enwsi.gr θα σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη της αναμέτρησης, όπως και το ρεπορτάζ πριν και μετά τον αγώνα

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X