Αποχώρηση… σοκ στο MasterChef: Έφυγε το μεγάλο φαβορί, Μαργαρίτα

Αποχώρηση… σοκ στο MasterChef: Έφυγε το μεγάλο φαβορί, Μαργαρίτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένας-ένας τα φαβορί που φαίνονταν πως θα φτάνανε 5άδα έφευγαν από το MasterChef, αλλά να που ήρθε και το μεγάλο «μπαμ» το οποίο δεν περίμενε κανείς. Η Μαργαρίτα, το απόλυτο φαβορί μαζί με τον Τζιοβάνι, αποχώρησε από τον μαγειρικό διαγωνισμό του Star, καθώς το πιάτο της στο γλυκό, δεν ήταν πιστή αντιγραφή.

Αυτό κι αν είναι έκπληξη, καθώς είχε ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή, οι chef της έλεγαν συνέχεια, πως ότι κι «αν σου δώσουμε, θα μαγειρέψεις καλά και το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό», αλλά να που μια κακή βραδιά της στέρησε τη συνέχεια και την είσοδο στην 8άδα. Μία 8άδα βέβαια που μπορεί να γίνει και… 11άδα καθώς αναμένουμε επιστροφές.

Η Μαργαρίτα ήταν αρχηγός στην ομαδική και ήθελε να αναλάβει όλη την ευθύνη, οπότε στην δοκιμασία της ασυλίας (την οποία κέρδισε ο Στέφανος) δεν μαγείρεψε καν, παρά κάθισε και κοίταγε τους συμπαίκτες της. Στη δοκιμασία αποχώρησης διαγωνίστηκε μαζί με τους Τζαμάλ και Μαρία, αλλά το αποτέλεσμα που έβγαλε ήταν το χειρότερο από τις τρεις προσπάθειες.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς της είπε πως ήταν τιμή του που δοκίμασε αυτά τα πιάτα, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε κλάματα η Μαργαρίτα. Θυμίζουμε πως η Μαργαρίτα πριν λίγες μέρες ήταν η νικήτρια του Silver award κερδίζοντας 10.000 ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X