Το σκέφτεται η Παρί για Κριστιάνο, αν χάσει τον Μπαπέ

Κριστιάνο Ρονάλντο: 10 άγνωστες πτυχές της ζωής του
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Γιουβέντους παραμένει θολό, όπως και αυτό του Κιλιάν Μπαπέ στην Παρί. Δύο περιπτώσεις που για μερικούς συνδέονται σε σημαντικό βαθμό.

Και αυτό γιατί η Παρί αν χάσει τον Γάλλο σταρ, είναι διατεθειμένη να κινηθεί για τον Πορτογάλο άσο σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ιταλία. Η Γιουβέντους μπορεί μέσω των ανθρώπων της να ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο να φύγει, όμως τα οικονομικά της προβλήματα ίσως την αναγκάσουν να το πράξει.

Ο Πορτογάλος σταρ λαμβάνει περίπου 600.000 ευρώ την εβδομάδα και η Γιουβέντους θα κέρδισε πολλά, αν έδιωχνε το συμβόλαιο του. Μάλιστα στην Ιταλία αναφέρουν πως αν τελικά η «Μεγάλη Κυρία» αποφασίσει να δώσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, θα το πράξει με ένα ποσό κοντά στα 35 εκ. ευρώ, ένα νούμερο το οποίο σίγουρα μπορεί να δώσει η Παρί Σεν Ζερμέν.

Βέβαια «κλειδί» θα είναι και η επιθυμία του Ρονάλντο, ο οποίος δεν έχει αναφερθεί στο θέμα του συμβολαίου του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X