Εβερτον: Πρώτος στόχος για τον Αντσελότι ο Κουλιμπαλί

Εβερτον: Πρώτος στόχος για τον Αντσελότι ο Κουλιμπαλί
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιέρι Μίνα θέλει να φύγει από την Έβερτον, με τον Κάρλο Αντσελότι να έχει βρει τον παίκτη που θέλει για το κέντρο της άμυνας. Και δεν είναι άλλος από τον Καλιντού Κουλιμπαλί με τον οποίο συνεργάστηκε στην Νάπολι.

Ο Ιταλός τεχνικός είναι αποφασισμένος να κυνηγήσει τον Κουλιμπαλί, η αξία του οποίου έχει πέσει σημαντικά, αφού πληροφορίες θέλουν την Νάπολι να έχει ρίξει την τιμή του κατά 50%, μιας και από τα 80-85 εκ. ευρώ που ζητούσε πέρυσι το καλοκαίρι, φέτος θα ζητήσει κοντά στα 40 εκ. ευρώ.

Ο Αντσελότι ξέρει καλά τον Κουλιμπαλί από την συνεργασία τους για 18 μήνες στην Νάπολι και τον θέλει στην Αγγλία, ώστε να καλύψει το κενό του Μίνα, ο οποίος θέλει να φύγει από την Έβερτον. Η αγγλική ομάδα αναμένεται να ζητήσει περίπου 25 εκ. ευρώ για τον Κολομβιανό, όμως υπάρχει και το σενάριο ανταλλαγής με Κουλιμπαλί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X