Ατρόμητος - ΑΕΛ 0-1: Ξεκόλλησε από τη τελευταία θέση με... γκάφα Μανδά (VIDEO)

Ατρόμητος - ΑΕΛ 0-1: Ξεκόλλησε από τη τελευταία θέση με... γκάφα Μανδά (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η απίθανη γκάφα του τερματοφύλακα Μανδά στο γκολ στον Στίφλερ αλλά και οι εκπληκτικές επεμβάσεις του Νάγκι έδωσαν στην ΑΕΛ ένα μεγάλο διπλό (0-1) στο Περιστέρι, την ξεκόλλησαν από την τελευταία θέση και αναπτέρωσαν τις ελπίδες απευθείας σωτηρίας! Στο +2 από Παναιτωλικό οι Θεσσαλοί. Συνεχίζει να αγνοεί την νίκη ο Ατρόμητος.

Η ΑΕΛ το ήθελε περισσότερο, ο Ατρόμητος δεν αξιοποίησε τις φάσεις του και είχε τον Μανδά να κάνει μοιραίο λάθος και η ομάδα του Φέστα έτσι πήρε υπερπολύτιμο 1-0 στο γήπεδο του Περιστερίου από το γκολ του Στίφλερ. Μία μεγάλη… ανάσα στη… μάχη της για παραμονή.

Ο Ατρόμητος επιχείρησε να μπει πιο δυνατά στο α’ μέρος. Ωστόσο η πρώτη καλή φάση ήταν της ΑΕΛ με σουτ του Ακούνια λίγο έξω στο 20′. Στο 21′ ο Σάλομον είχε μία πολύ καλή φάση με σουτ λίγο άουτ και στο 38′ ο Νάγκι έκανε μεγάλη επέμβαση σε σουτ εκτός περιοχής από τον Γκάλο. Στο 41′ μετά από φάουλ του Γιακιμόβσκι και τραγική κίνηση Μανδά ήρθε το 0-1.

Ο Ντουρμισάι πήρε την κεφαλιά, ο Μανδάς απέκρουσε πάνω σε 2 παίκτες της ΑΕΛ και ενώ του έφυγε η μπάλα και ο Στίφλερ από κοντά σκόραρε. Η φάση ελέγχθηκε από VAR για οφσάιντ και μετά κατακυρώθηκε το γκολ. Στις καθυστερήσεις ο Μανούσος είχε δοκάρι με κεφαλιά και αμέσως μετά μεγάλη ευκαιρία με σουτ ο Αγκάγιεφ. Στην επανάληψη ο Ατρόμητος ζήτησε σε δύο περιπτώσεις πέναλτι. Εκτός αυτού στο 52′ ο Μανούσος είχε ένα πλασέ που έβγαλε σωτήρια ο Νάγκι. Στο 60′ ο Μανούσος σκόραρε αλλά το γκολ του ορθώς ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 71′ ο Μανδάς ενώ είχε χτυπήσει ξέσπασε σε κλάματα και έγινε αλλαγή. Το ματς έμεινε μετά στο 0-1 έως το τέλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X