Η ιατροδικαστική έκθεση για τον Γιώργο Καραϊβάζ -«Έξι σφαίρες στον θώρακα, δύο στο κεφάλι, μία στον λαιμό» (VIDEO)

Η ιατροδικαστική έκθεση για τον Γιώργο Καραϊβάζ -«Έξι σφαίρες στον θώρακα, δύο στο κεφάλι, μία στον λαιμό» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση για την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, τον οποίο σκότωσαν εν ψυχρώ έξω από την οικία του στον Άλιμο, το μεσημέρι της Παρασκευής (9/4) έχοντας δεχτεί δέκα σφαίρες.

Όπως έδειξε αναλυτικά η εξέταση από τον ιατροδικαστή, ο έμπειρος δημοσιογράφος δέχτηκε έξι σφαίρες στον θώρακα, δύο στο κεφάλι, μία στον λαιμό και μία στην αριστερή παλάμη, σε μία προσπάθεια όπως φαίνεται να προφυλαχθεί σηκώνοντας το χέρι του. Η βαλλιστική έρευνα για το όπλο που χρησιμοποιήθηκε έδειξε πως είναι «καθαρό», δεν έχει χρησιμοποιηθεί σε άλλη εγκληματική ενέργεια, ενώ εξετάζεται και η σφαίρα που «τρύπησε» το πίσω μέρος του αυτοκινήτου του.

Ύστερα από επαναληπτική έρευνα, ώστε να επέλθει απόλυτη βεβαιότητα, θα συνταχθεί έκθεση η οποία θα σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια στην Ασφάλεια. Στον τόπο που εκτελέστηκε ο Γιώργος Καραϊβάζ οι αστυνομικοί περισυνέλλεξαν 13 κάλυκες από πιστόλι των εννέα χιλιοστών, τρία θραύσματα βολίδων και τρεις παραμορφωμένες βολίδες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X