Κολοσσός Ρόδου-ΑΕΚ: Η κριτική των παικτών της Βασίλισσας

Κολοσσός Ρόδου-ΑΕΚ: Η κριτική των παικτών της Βασίλισσας
Photo Credits: INTIME

Η κριτική του enwsi.gr των παικτών της ΑΕΚ που αγωνίστηκαν εναντίον του Κολοσσού

Η ΑΕΚ δεν τα κατάφερε απέναντι στον Κολοσσό και έχασε με 79-72.

Παρακάτω ακολουθεί η κριτική των παικτών από το enwsi.gr:

Μορέιρα: Τραγικά αδιάφορος, ξεκίνησε το ματς και έβλεπε και αυτός τα τρένα να παιρνούν στο πολύ κακό πρώτο δεκάλεπτό. Δεν μπόρεσε ούτε μια στιγμή να σταματήσει τον Καντέρ και δικαίως οδηγήθηκε στον πάγκο.

Λάνγκφορντ: Ο σκόρερ της ΑΕΚ ήταν και αυτός σε άλλο γήπεδο στα πρώτα 10 λεπτά του αγώνα, πήγε στα αποδυτήρια μετά από μια ενόχληση που αισθάνθηκε και πήρε μπροστά. Έβαλε 20 πόντους αλλά δεν είχε καλές επιλογές στο τέλος.

Ματσιούλις: Ο Γιόνας δείχνει να βρίσκεται σε περίοδο ντεφορμαρίσματος εδώ και 2-3 παιχνίδια και αυτό στοιχίζει στην ομάδα. Δεν μπόρεσε να βοηθήσει σε κανένα σημείο του αγώνα, ενώ ήταν άστοχος και στα “δικά” του σουτ.

Γιάνκοβιτς: Έπαιξε πολύ λίγο (4.37) και δεν έκανε κάτι αξιοσημείωτο.

Γκίκας: Εκτός τόπου και χρόνου και ο άσσος της ΑΕΚ, ξεκίνησε με 2 λάθη στο εφιαλτικό πρώτο δεκάλεπτο και δικαίως πήγε στον πάγκο αφού φαινόταν ανέτοιμος για τον αγώνα.

Μέικον: Ο Αμερικανός της ΑΕΚ ήταν ο μόνος που προσπάθησε εξ αρχής να μην ξεφύγει το ματς και ήταν από τους κύριους πρωταγωνιστές που γύρισαν το παιχνίδι, στο τέλος όμως φάνηκε να κουράστηκε και έκανε την λάθος πάσα στον Ζήση μετά το τάιμ άουτ. Παρόλα αυτά πέτυχε 22 πόντους, είχε 5 ασιστ και 3 ριμπάουντ.

Κατσίβελης: Από τους διακριθέντες του ναυαγίου της ΑΕΚ, ήταν αυτός που άλλαξε τον ρυθμό και μπόρεσε να επανακάμψει η ΑΕΚ.  Είχε 5 πόντους, 6 ριμπάουντ και 3 ασιστ με το κορυφαίο +/- της ομάδας, +19.

Χρυσικόπουλος: Προσπάθησε να βοηθήσει, ήταν ουσιαστικός στην επίθεση, αλλά δεν ξεχώρισε στα 22 λεπτά που αγωνίστηκε.

Ζήσης: Βοήθησε να κοντρολάρει τον ρυθμό η ΑΕΚ και να επιστρέψει στο ματς, αλλά οι επιλογές του στο τέλος ήταν κακές, ενώ όπως πάντα ήταν πολύ άστοχος στα σουτ που επιχείρησε.

Μωραίτης: Δεν αγωνίστηκε καθόλου, κάτι που προκαλεί απορίες γιατί.

Μαυροειδής: Αγωνίστηκε λίγο, δεν μπορεί να κριθεί.

Κίνγκσλεϊ: Ο Μο προσπάθησε πάρα πολύ σε άμυνα και επίθεση, ήταν από αυτούς που γύρισαν το παιχνίδι υπέρ της ΑΕΚ αλλά στο τέλος είχε κακές άμυνες απέναντι στον Γουότσον που στοίχησαν στην ομάδα. Καλή εμφάνιση όμως σε γενικές γραμμές.

Παπαθεοδώρου: Όταν η ομάδα καλείται να παίξει ένα παιχνίδι must win και η αγωνιστική και ψυχολογική προετοιμασία οδηγεί σε ένα δεκάλεπτο που το σκορ είναι 11-30 σημαίνει ότι κάτι δεν έχει γίνει καλά με κύρια ευθύνη του προπονητή. Μπορεί να ανακάτεψε την τράπουλα και να το γύρισε αλλά και πάλι οι επιλογές στο τέλος δεν βοήθησαν την ομάδα να κερδίσει.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X