Βόλος-Παναιτωλικός 3-1: Φλερτάρουν με τον υποβιβασμό οι Αγρινιώτες! (VIDEO)

Βόλος-Παναιτωλικός 3-1: Φλερτάρουν με τον υποβιβασμό οι Αγρινιώτες! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βόλος επικράτησε με σκορ 3-1 επί του Παναιτωλικού και εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή του στη Super League μετά από μια εντυπωσιακή σεζόν, σε ένα παιχνίδι όπου το σκορ διαμορφώθηκε στο πρώτο ημίχρονο, το ημίχρονο που οι Αγρινιώτες του Τραϊανού Δέλλα είχαν αναίτια «πετάξει».

Όλα ξεκίνησαν με τη «βολίδα» του Ριένστρα στο 2′, με τον Μπουένο να κάνει με πέναλτι το 2-0 στο 13′. Για να βρεθεί στα έντεκα βήματα, το «δεκάρι» του Βόλου χρειάστηκε την επέμβαση του VAR Γκορτσίλα, ο οποίος είχε εντοπίσει πως το χέρι του Ταχάρ συνέβη εντός ορίων της περιοχής, ενημέρωσε τον Σιδηρόπουλο και ο τελευταίος άλλαξε την απόφαση του από φάουλ σε πέναλτι.

Παρόμοιο ήταν το σκηνικό και στο 37ο λεπτό, όταν μετά από αρκετά λεπτά εξέτασης από τον VAR και από onfield review του Σιδηρόπουλου, ο διαιτητής του αγώνα τιμώρησε με πέναλτι ένα χέρι του Περέα μετά από κόρνερ του Παναιτωλικού και ο Βέργος μείωσε σε 2-1. Όμως η χαρά και η ελπίδα της ομάδας του Δέλλα ανατράπηκε σχεδόν άμεσα, με το Βόλο να μην αφήνει το πόδι από το γκάζι και να σκοράρει το 3-1 στο 42ο λεπτό. Το γκολ προήλθε από κόρνερ, με τον Μήτογλου να εκτελεί ψύχραιμα στο δεύτερο δοκάρι, νικώντας τον Κνετ.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε, ειδικότερα μετά το… ξενέρωμα για τον Παναιτωλικό, που είδε το γκολ του Ντίαζ στο 50′ να ακυρώνεται για οφσάιντ. Ο Δέλλας έκανε τριπλή αλλαγή και αλλαγή σχηματισμού (4-4-2) στο 55′, αλλά παρά τη διάθεση, η επόμενη μεγάλη φάση του αγώνα ήρθε στο 67′ και μάλιστα για τον Βόλο, όταν ο Κνετ πραγματοποίησε σπουδαία επέμβαση σε εξ επαφής τελείωμα του Περέα. Η επιθετικότητα του Παναιτωλικού άρχισε να αποδίδει στο τελευταίο εικοσάλεπτο, αλλά τότε τόσο ο λιγοστός χρόνος όσο και ο εκπληκτικός Κλέιμαν, δεν άφησαν στους Αγρινιώτες περιθώριο να ελπίσουν σε κάτι περισσότερο από το σημερινό παιχνίδι. Κορυφαία στιγμή για την ομάδα του Δέλλα – και χαρακτηριστική της αδυναμίας και ατυχίας της στο μας – ήταν το δοκάρι του Βέργου στο 86ο λεπτό.

Με τη νίκη αυτή, ο Βόλος εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή του επισφραγίζοντας μια σεζόν με ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις, συνεχίζοντας μάλιστα αήττητος στα play-out. Από την άλλη, το άγχος συνεχίζεται για τον Παναιτωλικό, που πρέπει να ξεπεράσει τον εαυτό του στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X