Πόλο: Μεγάλη νίκη της ΑΕΚ με 10-7 επί του Γ.Σ. Περιστερίου!

Εικόνες από το ΑΕΚ-Γ.Σ Περιστερίου
Photo Credits: INTIME

Η ανδρική ομάδα πόλο της ΑΕΚ πήρε μεγάλη νίκη επί του Γ.Σ. Περιστερίου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια σπουδαία και επιβλητική νίκη πέτυχε η ανδρική ομάδα πόλο της ΑΕΚ που επικράτησε του Γ.Σ. Περιστερίου με 10-7 στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης για την 11η αγωνιστική της Α1 Ανδρών.

Η ομάδα του Κωνσταντίνου Δάνδολου πέτυχε μια σημαντική νίκη ψυχολογίας κόντρα σε μια ομάδα που είχε αξιόλογη πορεία μέχρι τώρα και βρίσκεται μάλιστα στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Η Ένωση ανέβηκε στους 11 βαθμούς, ενώ η ομάδα του Κώστα Λούδη παρέμεινε μέσα στην πρώτη τετράδα και στους 22 βαθμούς.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι, με την ΑΕΚ να πραγματοποιεί την καλύτερη φετινή της εμφάνιση, σε έναν αγώνα με σκληρές μονομαχίες. Η γηπεδούχος του Δάνδολου μπήκε εξαιρετικά στον αγώνα και μάλιστα προηγήθηκε με 4-1 στο πρώτο οκτάλεπτο. Οι φιλοξενούμενοι ψαλίδισαν τη διαφορά στο 5-4 στο ημίχρονο, αλά στη συνέχεια η ΑΕΚ υπερείχε και πάλι σε όλους τους τομείς και έφτασε στο τελικό 10-7. Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα, στο 5.13 πριν από τη λήξη της 4ης περιόδου, αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο βοηθός προπονητή της ΑΕΚ, Δεβερίκος Πέτρος, για διαμαρτυρία.

ΑΕΚ – ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 10-7

Οκτάλεπτα: 4-1, 2-3, 4-2, 1-1.

ΑΕΚ (Κωνσταντίνος Δάνδολος): Φλέγκας, Καζάζης 1, Σταμέλος, Κουτσιαλής, Βούκσεβιτς 2, Κουλιεράκης, Κουρλιάφτης 1, Γιαννουρής, Βλατάκης, Στελλάτος 2, Βέκκος 1, Μαυρωτάς 1, Κατσινούλας, Ζώρζος, Παπάκος 2.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Καραμπέτσος, Παπανικολάου, Λαδάς, Φάρμερ 1, Γερακούδης 2, Κουκουμάκης 1, Σκαρπέλης, Καρούντζος 2, Μιρόνοφ, Κλήμος, Τζώρτζης, Αγκόρτσας 1, Αϊβαλιώτης, Γιαννόπουλος, Μπιτσάκος.

Διαιτητές: Μπιράκης, Κατσώνης, Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X