Βρέθηκε κάποιος που δεν «δίκασε» τον κόσμο για τις βόλτες του: «Είναι στα κάγκελα, δεν αντέχεται το lockdown» (VIDEO)

Βρέθηκε κάποιος που δεν «δίκασε» τον κόσμο για τις βόλτες του: «Είναι στα κάγκελα, δεν αντέχεται το lockdown» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από το πρώτο lockdown μέχρι και αυτό που διανύουμε τώρα, για το οποίο έχουμε χάσει το… μέτρημα της διάρκειάς του, ακούμε συνέχεια να ασκείται σκληρή κριτική στον κόσμο για διάφορες διαστηριότητές του.

Όλα έχουν μπει στο ίδιο τσουβάλι… Είτε μιλάμε για κρυφά πάρτι, είτε για πιο απλά πράγματα, όπως είναι για παράδειγμα μία βόλτα σε ένα παραθαλάσσιο μέρος ή μία συγκέντρωση σε πλατεία. Συνέχεια ακούμε τα ίδια και τα ίδια, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την λέξη κορονοπάρτι που πλέον έχει χάσει την έννοια της, καθώς έτσι λέγεται μια απλή παρέα 7 ατόμων σε ένα σπίτι, έτσι και ένα πάρτι σε ενοικιαζόμενο μέρος με πάνω από 30 άτομα.

Ελάχιστοι βάζουν στην εξίσωση τον ανθρώπινο παράγοντα και την ανάγκη που υπάρχει για εκτόνωση, καθώς στην Αθήνα τα περιοριστικά μέτρα και οι απαγορεύσεις κυκλοφορίας μετράνε ήδη σχεδόν 4 ολόκληρους μήνες. Την διαφορά έκανε το Σάββατο το πρωί, ο διευθυντής της Β΄ Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Παπανικολάου», Νίκος Καπραβέλος κατά την διάρκεια της παρουσίας του στον ΣΚΑΙ και στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά.

Αυτά που είπε όμως, δεν ανήκουν στην κατηγορία των συνηθισμένων, καθώς ο διευθυντής της Β΄ Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Παπανικολάου», όχι απλά δεν τα έβαλε με τον κόσμο, αλλά τον δικαιολόγησε κιόλας.

«Κύριε Αυτιά, ανθρώπινη δραστηριότητα αυτή τη στιγμή… Να τα βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους. Πραγματικά ο κόσμος είναι στα κάγκελα. Είναι πολύ μακρύ το lockdown, δεν αντέχετε κύριε Αυτιά. Αυτό πρέπει να το καταλάβετε όλοι σας και από ψυχολογία. Δείχνετε αυτή την εικόνα και δεν δείχνετε την εικόνα συνωστισμού στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς εκεί που πραγματικά είναι σαν σαρδέλες. Εδώ υπάρχει μία εκτόνωση σε ανοιχτό χώρο. Δεν είναι σωστή, αλλά δεν μπορείς να ελέγχεις την ανθρώπινη δραστηριότητα. Είμαστε υπερβολικοί. Χτυπάμε το σαμάρι για να ακούσει ο γάϊδαρος. Το θέμα είναι αλλού, να ελέγξουμε το κρούσμα, τους συνωστισμούς τους πραγματικούς», είπε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X