Σαν σήμερα: Οταν η ΑΕΚ έδειχνε το μεγαλείο της -Το πρώτο διαρκείας για την «Αγιά Σοφιά» στον παππού που την πάτησε με το πρόστιμο (VIDEO)

Σαν σήμερα: Οταν η ΑΕΚ έδειχνε το μεγαλείο της -Το πρώτο διαρκείας για την «Αγιά Σοφιά» στον παππού που την πάτησε με το πρόστιμο (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Σαν σήμερα πριν από έναν χρόνο ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ έδινε τιμής ένεκεν στον παππού που την πάτησε με το πρόστιμο το πρώτο διαρκείας για την «Αγιά Σοφιά»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ είναι κάτι διαφορετικό και αυτό το απέδειχνε ξανά πριν ακριβώς έναν χρόνο, όταν και πλήρωνε το πρόστιμο του παππού που πήγε στην «Αγιά Σοφιά», «σπάζοντας» το lockdown, ενώ ταυτόχρονα του έδινε και το πρώτο πρόστιμο για το νέο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο παππούς είχε αποφασίσει το απόγευμα της Παρασκευής 10 Απριλίου του 2020 να πάει να δει την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena», κάτι που απαγορευόταν εξαιτίας της καραντίνας.

Η ΑΕΚ τότε με απόφαση Μελισσανίδη αποφάσισε να δώσει στον παππού θα δοθεί τιμής ένεκεν το πρώτο εισιτήριο διαρκείας στην Αγιά Σοφιά για να έχει όλη την άνεση να απολαύσει την ΑΕΚ, που τόσο πολύ αγαπάει.

Επίσης υπήρξε επικοινωνία με τον ηλικιωμένο κύριο, προκειμένου η ΑΕΚ να καλύψει τα χρήματα του προστίμου, αλλά και με τις απαραίτητες συστάσεις και σε εκείνον.

Να σημειώσουμε πως ο παππούς συνήθιζε να πηγαίνει στο γήπεδο δύο φορές την εβδομάδα.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X