ΑΕΚ: Με Πλάθα για πολλές ακόμα κούπες!

Εικόνες από το ΑΕΚ-CSM Βουκουρεστίου
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αναμένεται να «δέσει» τον Ισπανό παικταρά για τα επόμενα δύο χρόνια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να γίνει πόλος έλξης για κάθε αθλητή. Κατάφερε να φέρει στην Ελλάδα παίκτες υψηλού επιπέδου ανεβάζοντας και την ποιότητα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Κέρδισε την εμπιστοσύνη τους όχι μόνο από την πορεία της σε Ελλάδα και Ευρώπη αλλά κυρίως από τον τρόπο που αντιμετωπίζει τους αθλητές της, προσφέροντας τους ασφάλεια και σιγουριά. Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Κρίστιαν Ουγκάλντε η ΑΕΚ φρόντισε άμεσα να κάνει σαφές πως στηρίζει τον Ισπανό και τον περιμένει να επιστρέψει δυνατός υπολογίζοντας τον για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Πλέον προχωράει σε μια ακόμη κίνηση επεκτείνοντας το συμβόλαιο του Νάτσο Πλάθα Χιμένεθ. Ο Ισπανός παικταράς στάθηκε άτυχος καθώς υπέστη κάταγμα στη περόνη με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μείνει για τους επόμενους μήνες εκτός δράσης. Ο 26χρονος πίβοτ είχε υπογράψει το περασμένο καλοκαίρι διετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ, κάτι που σημαίνει πως υπολογίζεται κανονικά και για την επόμενη σεζόν. Παρόλα αυτά η διοίκηση και ο Σταμάτης Παπασταμάτης αναμένεται να επεκτείνει το συμβόλαιο του «δένοντας» τον παίκτη για δύο χρόνια. Μια κίνηση που δείχνει γιατί όλοι οι παίκτες μιλούν πάντα με τα καλύτερα λόγια για τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας και για το πως βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό τους σαν πατέρας πολλές φορές και όχι απλά σαν ένας παράγοντας.

«Χτίζει» την επόμενη ημέρα

Αυτή την περίοδο ο Πλάθα ακολουθεί αποθεραπεία και κάνει αγώνα δρόμου για να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στην αγωνιστική δράση. Η απουσία του αποτελεί ένα σοκ για την ΑΕΚ αλλά ο Ισπανός κάνει προσπάθειες μήπως προλάβει να αγωνιστεί τουλάχιστον στους τελικούς του πρωταθλήματος αν και προς το παρών είναι πολύ νωρίς για να υπάρξει ασφαλής πρόβλεψη της επιστροφή του στο γήπεδο. Να θυμίσουμε πως εκτός από τον Πλάθα η ΑΕΚ προχώρησε ήδη σε δύο ακόμη ανανεώσεις καθώς κατά την διάρκεια της διακοπής επέκτεινε την συνεργασία της με τους Χρήστο Κεδέρη και Βαγγέλη Αραμπατζή. Επιπλέον μην ξεχνάμε πως οι περισσότεροι παίκτες έχουν υπογράψει το περασμένο καλοκαίρι διετές συμβόλαιο κάτι που σημαίνει πως η ομάδα έχει ουσιαστικά θέσει τις βάσεις και για την επόμενη χρονιά όπου θα προχωρήσει απλά σε λίγες προσθαφαιρέσεις για την ολοκλήρωση του ρόστερ της. Ακόμα προχώρησε σε μια ακόμη νίκη άγνωστη για τα ελληνικά δεδομένα καθώς υπέγραψε από τώρα συμβόλαιο με τον Πέτρο Μπουκοβίνα εν όψει της επόμενης περιόδου. Ο διεθνής τερματοφύλακας θα ολοκληρώσει τη σεζόν στο Λουξεμβούργο και στη συνέχεια θα φορέσει τα «κιτρινόμαυρα» αποτελώντας μαζί με τον Τόμας Μπάουερ το νέο δίδυμο τερματοφυλάκων μετά την απόφαση του Μίλαν Κοσάνοβιτς να αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X