Μπαρτζώκας για Σπανούλη: "Θα σταματήσει στα 45;" (VIDEO)

Μπαρτζώκας για Σπανούλη: "Θα σταματήσει στα 45;" (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Απορίες προκάλεσε η τοποθέτηση του Μπαρτζώκα για τον Σπανούλη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εντυπώσεις προκάλεσε η δήλωση του Γιώργου Μπαρτζώκα για τον Βασίλη Σπανούλη.

Μετά τη νίκη επί της Χίμκι ο τεχνικός του Ολυμπιακού σημείωσε:

«Καταλαβαίνω για όλους ότι είναι σημαντικό να μάθουν τι θα γίνει με τον Βασίλη και τον Γιώργο. Εμείς δεν θέλαμε να πιέσουμε τον Βασίλη να συζητήσουμε τώρα. Θα πάρει μια απόφαση με την οικογένειά του και τους ιδιοκτήτες. Του αρμόζει να τελειώσει την καριέρα του με κόσμο στα γήπεδα, αλλά από την άλλη αν τα γήπεδα ανοίξουν σε πέντε χρόνια, θα σταματήσει στα 45; Ο Γιώργος είναι άλλη περίπτωση. Ο Ολυμπιακός πορεύτηκε αυτά τα χρόνια με αυτούς τους δύο και άλλους παίκτες. Όλοι εδώ καταφέραμε πολλά. Από τότε πέρασαν πολλά χρόνια και η ομάδα δεν είναι στο ίδιο επίπεδο. Το άθλημα θέλει ένταση, αθλητικότητα. Πρέπει να μετρήσουμε όλες τις παραμέτρους και τα δεδομένα».

Οσο για το γιατί ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε, σχολίασε: «Στον Ολυμπιακό δεν αρκεί η προσπάθεια, θέλεις αποτέλεσμα. Είναι δεδομένο πως δεν τα καταφέραμε και για αυτό αποκλειστικός υπεύθυνος είμαι εγώ».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X