Αρσενιάδης στο enwsi.gr: «Η ΑΕΚ απέδειξε ότι είναι εδώ και έτοιμη να πρωταγωνιστήσει»

Εικόνες από το ΑΕΚ-Αίας Ευόσμου
Photo Credits: INTIME

Ο Κώστας Αρσενιάδης συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ και μιλάει στο enwsi.gr για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και την επόμενη ημέρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από τρία χρόνια απουσίας η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ επέστρεψε φέτος στα μεγάλα σαλόνια.

Η σεζόν έληξε άδοξα με την «Ένωση» ωστόσο να κρατάει πολλά θετικά στοιχεία ως παρακαταθήκη για το μέλλον. Η οριστική διακοπή του πρωταθλήματος αλλά και ο άδοξος αποκλεισμός στο Κύπελλο άφησαν στην ΑΕΚ γλυκόπικρα αισθήματα ωστόσο όλοι κοιτούν ήδη την επόμενη ημέρα, η οποία σίγουρα προβλέπεται ακόμα καλύτερη. Η ΑΕΚ θα πορευτεί και τη νέα χρονιά με τον Κώστα Αρσενιάδη στον πάγκο της και ο έμπειρος προπονητής μίλησε αποκλειστικά στην «Ώρα» για αυτή τη χρονιά που τελείωσε αλλά και το μέλλον του τμήματος. Ο Αρσενιάδης κατάφερε φέτος να δημιουργήσει μια ομάδα αξιόμαχη που κοίταξε στα μάτια όλους τους αντιπάλους και έδειξε πως μπορούσε να πετύχει πολλά περισσότερα. Ο ίδιος έκανε τον απολογισμό της σεζόν που ολοκληρώθηκε και έστειλε το μήνυμα του για την επόμενη ημέρα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την γεύση που του άφησε η σεζόν που ολοκληρώθηκε:

Μιλώντας ειλικρινά αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση. Βελτιώθηκε η ομάδα πάρα πολύ αγωνιστικά. Ουσιαστικά τέλη Δεκέμβρη εμφανίστηκε πλήρης, έπαιξε πολύ καλό βόλεϊ θεωρώ. Όταν μπήκαν όλες οι αθλήτριες τότε σε πολύ μικρό διάστημα δείξαμε ότι μπορούμε να σταθούμε πολύ καλά. Η ομάδα προσαρμόστηκε σε ένα παιχνίδι με λίγα λάθη και τεχνικό βόλεϊ και αποκλειστήκαμε την στιγμή που παίζαμε καλύτερα και στα δύο παιχνίδια.

Για τους λόγους που χάθηκε η πρόκριση με Άρη:

Ήταν κάτι που φοβόμασταν. Είχαμε ένα μειονέκτημα παρότι ο κόσμος δεν το καταλαβαίνει. Βρεθήκαμε σε έναν όμιλο που ήταν δυνατός αλλά στη συνέχεια υποχώρησαν κάποιες ομάδες ενώ μετά ήρθαν τα κρούσματα στον Ολυμπιακό με αποτέλεσμα να αναβληθούν αρκετά παιχνίδια. Εμείς είχαμε σταματήσει, δεν είχαμε παίξει κανένα παιχνίδι έντασης, να το κερδίσεις ή να το χάσεις στο τσακ. Ήμασταν μια ομάδα που μόλις εμφανίστηκε και είχαμε παίξει δύο εύκολα παιχνίδια. Φτάσαμε εκεί που έπρεπε αλλά χάθηκε το ματς παρότι κάναμε τα καλύτερα παιχνίδια μας. Ο Άρης είναι μια ομάδα ψηλή στο φιλέ ενώ είχε δώσει και πιο έντονα ματς πριν από μας.

Για το τι κρατάει η ΑΕΚ από αυτή τη χρονιά:  

Είδαμε πολλά πράγματα. Αν είχε γίνει το πρωτάθλημα θα είχαμε μεγάλο κέρδος αγωνιστικό. Παρόλα αυτά ένα ακόμη μεγάλο κέρδος είναι ότι η ΑΕΚ συμπεριφέρθηκε πολύ σοβαρά στα θέματα που προέκυψαν όσον αφορά το μέλλον του πρωταθλήματος. Είχε πολύ σωστή στάση, από την στιγμή που πάρθηκε η απόφαση της ομοσπονδίας να συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Στήριξε και την απόφαση και την ομάδα. Δημιούργησε ξανά την ομάδα από την αρχή. Έδειξε χαρακτήρα, υπεραμύνθηκε της προσπάθειας. Έδειξε μια ώριμη και πολύ προσεκτικά σκεπτόμενη στάση, πράγμα που άλλες ομάδες δεν το έκαναν. Είναι θέμα χρόνου να επιστρέψει, να φτιάξει ένα σύνολο και να πρωταγωνιστήσει. Διοικητικά η ΑΕΚ έδειξε ότι είναι εδώ και ότι σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά το μέλλον.

Για το μέλλον του στην ΑΕΚ:

Ήδη οργανώνουμε τη νέα χρονιά. Από πέρυσι που συμφώνησα με την ΑΕΚ το πλάνο ήταν για δύο χρόνια. Είχαμε πει πως πρέπει να στήσουμε σε βάθος χρόνου την ομάδα και αυτό κάνουμε. Ήδη κάνουμε συζητήσεις για τη νέα χρονιά και την διαμόρφωση του ρόστερ. Όλα θα γίνουν με βάσει τις προϋποθέσεις που υπάρχουν.

Για την διακοπή του πρωταθλήματος:

Η ομάδα θα έμπαινε στα πλέι οφ, ήταν σχεδόν σίγουρο. Είχαμε και το πλεονέκτημα της ισοβαθμίας. Μου αφήνει μια πίκρα η διακοπή γιατί ήθελα να παίξω. Όχι μόνο για την ομάδα μας αλλά για το βόλει, ήταν ένα πολύ ισχυρό το πρωτάθλημα που διαλύθηκε χωρίς σοβαρό λόγο. Δεν υπήρχε λόγος να διακοπεί το πρωτάθλημα. Πολλά θα μπορούσαν να είχαν γίνει. Το θεωρώ τεράστια ήττα για το βόλεϊ.

Το μήνυμα του για τη νέα σεζόν:

Το μήνυμα που θέλω να στείλω είναι η ΑΕΚ θα κάνει τα βήματα που πρέπει για να φτάσει στην κορυφή. Στο μέτρο του δυνατού για να χτίσει μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει στα επόμενα χρόνια και υπάρχει διάθεση από όλες τις πλευρές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X