Δομπρής: «Να βγάλουμε στο γήπεδο αυτά που έχουμε δουλέψει»

Εικόνες από το Διομήδης Άργους-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Τι σχολίασε ο Μπάμπης Δομπρής για την αυριανή αναμέτρηση με τον Ιωνικό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας υποδέχεται η ΑΕΚ αύριο (10/04, 19:00) στην αίθουσα “Γ. Κασιμάτης” του ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Handball Premier. Οι Πρωταθλητές Ελλάδος μετά την πρώτη απώλεια βαθμών στο Άργος, θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και να συνεχίσουν την αήττητη πορεία τους στο δρόμο για τον δεύτερο διαδοχικό τίτλο και τέταρτο συνολικά στην Ιστορία τους.

Την αναμέτρηση ο φίλαθλος κόσμος θα έχει την ευκαιρία να την παρακολουθήσει ζωντανά από το AEK A.C. TV.

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας επέλεξε στην “κιτρινόμαυρη” αποστολή τους: Kosanovic, Buneta, Kοτσιώνη, Αραμπατζή, Δομπρή, Τζηρά, Florido, Bauer, Νικολαΐδη, Janca, Μυλωνά, Στάθης, Nuic, Αραπακόπουλο, Καλόμοιρο, Κεδέρη.

Ο Μπάμπης Δομπρής δήλωσε στο aek.gr: «Βρισκόμαστε σε μία περίοδο που ετοιμαζόμαστε για τον ευρωπαϊκό ημιτελικό απέναντι στην Gorenje. Όπως είναι φυσικό είμαστε απόλυτα επικεντρωμένοι σε αυτό και έχουμε αφήσει πίσω την άσχημη παρένθεση απέναντι στη ομάδα του Άργους, μιας και το σημαντικότερο είναι να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση κόντρα στους Σλοβένους το επόμενο Σάββατο. Σε αυτό το πλαίσιο θα δώσουμε αύριο έναν αγώνα με τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας προσπαθώντας να βγάλουμε πράγματα που έχουμε δουλέψει όλο αυτό τον καιρό στη προπόνηση και θα μας χρειαστούν στην απαιτητική συνέχεια που έχουμε μέχρι το τέλος της σεζόν».

Όσον αφορά την προϊστορία, με βάση την επίσημη στατιστική του Συλλόγου, ΑΕΚ και Ιωνικός έχουν τεθεί αντιμέτωποι 13 φορές, 6 με γηπεδούχο την “Ένωση” και 7 τους Ίωνες. Η ΑΕΚ μετρά 10 νίκες, ο Ιωνικός 2, ενώ 1 αναμέτρηση ολοκληρώθηκε δίχως νικητή. Στους αγώνες με γηπεδούχο την ΑΕΚ, οι “κιτρινόμαυροι” έχουν πανηγυρίσει 5 φορές, ενώ έχουν ηττηθεί μόλις 1 φορά. Στα γκολ, η ΑΕΚ έχει σημειώσει 375 τέρματα (169 εντός έδρας), ενώ ο Ιωνικός 311 (138 εκτός έδρας).

Τέλος, πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ κόντρα στον Ιωνικό είναι ο Χριστόφορος Μπακαούκας με 61 τέρματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X