Ζιντάν: «Ελπίζω να μην είναι το τελευταίο Clasico του Μέσι»

Ζιντάν: «Ελπίζω να μην είναι το τελευταίο Clasico του Μέσι»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το κρίσιμο clasico μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα πλησιάζει (10/4, 22:00) και ο προπονητής των Μαδριλένων, Ζινεντίν Ζιντάν, ανέλυσε το αυριανό μεγάλο παιχνίδι.

Ο Ζιζού ερωτήθηκε για την περίπτωση να είναι αυτό το τελευταίο clasico του Λιονέλ Μέσι, σε περίπτωση που αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα, και ευχήθηκε να μην συμβεί αυτό:

«Δεν θέλω να είναι το τελευταίο Clasico του Μέσι. Μακάρι να μείνει στη Βαρκελώνη. Είναι καλά εκεί, είναι καλό και για τη La Liga να μείνει», είπε. Το ίδιο ευχήθηκε και για τον αρχηγό της ομάδας του, Σέρχιο Ράμος: «Ελπίζω να μην είναι το τελευταίο clasico του και να μένει εδώ».

Για τα έξι clasico του Μέσι χωρίς γκολ, είπε: «Μπορεί να μην έχει σκοράρει, αλλά γνωρίζουμε τι παίκτης είναι ο Μέσι. Θα παίξουμε ενάντια στη Μπαρτσελόνα, που είναι καλοί όλοι οι παίκτες της. Θα προσπαθήσουμε να σταματήσουμε τα δυνατά τους σημεία, γιατί είναι πολλά».

Σχετικά με τον θα πάρει πλεονέκτημα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο νικητής του clasico, ανέφερε: «Η Ατλέτικο είναι αυτή με το πλεονέκτημα και για τη LaLiga θα πρέπει να παίξουν όλοι μέχρι το τέλος. Το λέω εδώ και πολύ καιρό. Είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό και πολύ δυνατό πρωτάθλημα. Μέχρι το τέλος δεν θα γίνει γνωστό ποιος θα είναι ο πρωταθλητής. Απομένει πολύς δρόμος».

Για τον Βινίσιους είπε: «Είμαστε ευχαριστημένοι με τον Βίνι. Τον απολαμβάνουμε, αλλά πρέπει να τον αφήσουμε και ήσυχο. Δεν χρειάζεται να μιλάμε πολύ, είναι πολύ νέος. Είναι ήρεμος και χαίρομαι, γιατί υπάρχει πολύς θόρυβος».

Για τον Ασένσιο: «Οι επιθετικοί παίκτες πρέπει να πετυχαίνουν γκολ. Τώρα είναι πολύ καλύτερα, μετά τον τραυματισμό που είχε. Και τα γκολ του δίνουν περισσότερη αυτοπεποίθηση για να είναι πιο χαλαρός στο γήπεδο».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X