Μάντζιος: «Αγώνας κλειδί το ματς με την ΑΕΚ»

Μάντζιος: «Αγώνας κλειδί το ματς με την ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Άκης Μάντζιος χαρακτήρισε ματς-κλειδί αυτό που ακολουθεί με την ΑΕΚ, δεν έκρυψε επίσης την επιθυμία του για την παραμονή του Σάντε Σίλβα.

Μιλώντας στα κανάλια Novasports, ο Άκης Μάντζιος στάθηκε στην αξία του αγώνα με την ΑΕΚ υποστηρίζοντας ότι… «αν το δούμε βαθμολογικά, είναι αγώνας κλειδί. Όλα τα ματς είναι δύσκολα, υπάρχει συσσωρευμένη κόπωση και είναι ένα ντέρμπι το οποίο θέλει προσοχή. Το πως θα παρουσιαστεί η κάθε ομάδα παίζει ρόλο. Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε σε κανένα σημείο, ούτε να κοιτάξουμε την ψυχολογία της ΑΕΚ. Η ΑΕΚ είναι ΑΕΚ, έχει εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε την ομάδα μας και να είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό το παιχνίδι». Ο προπονητής του Άρη ρωτήθηκε για τον τραυματισμό του Κώστα Μήτρογλου σημειώνοντας ότι ήταν επιπόλαιος, επιβεβαιώνοντας παράλληλα τις απουσίες των Μπανελουάν, Κάτσε και Ιωάννου.

Ρωτήθηκε επίσης για την καταλυτική παρουσία των Σάντε Σίλβα, Δημήτρη Μάνου στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. «Το κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Και ο Σίλβα και ο Μάνος ξέρουμε τι μπορούν να δώσουν. Έχουν αρκετές δυνατότητες και τα δύο παιδιά. Θα το σχεδιάσουμε ανάλογα το παιχνίδι», απάντησε και ρωτήθηκε για το σενάριο παραμονής του Σίλβα. «Είναι ένας χαρισματικός παίκτης. Έχει πολλά προσόντα και είναι ένα παιδί που θεωρώ δεν είχε πολλά παιχνίδια πριν τον Άρη και αγώνα με τον αγώνα κι αν η ομάδα μπορέσει να τον κρατήσει θα είναι μεγάλη επιτυχία», είπε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X