Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα: Το πρώτο χατ-τρικ του Μέσι σε Clasico το 2007 (VIDEO)

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα: Το πρώτο χατ-τρικ του Μέσι σε Clasico το 2007 (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Clasico, μακράν του 2ου. Κι έχει μπροστά του ένα ακόμη ντέρμπι για να αυξήσει τον αριθμό στο κοντέρ και να ωθήσει παράλληλα τη Μπαρτσελόνα σε νίκη τίτλου (10/4, 22:00, Cosmotesports2HD). Η αρχή της σπουδαίας παράδοσης του Λιονέλ Μέσι κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, έγινε τη σεζόν 2006/07.

Στο ντέρμπι του 2ου γύρου στο «Καμπ Νόου», ο 19χρονος τότε ανερχόμενος αστέρας «έλαμψε» για τα καλά, ανοίγοντας λογαριασμό στα Clasico με ένα μεγαλοπρεπές χατ-τρικ που κράτησε όρθια την ομάδα του Φρανκ Ράικαρντ.

Ο «δαιμόνιος» Λέο εκείνο το βράδυ βρήκε τρόπο να ισοφαρίσει τρεις φορές, στα ισάριθμα γκολ της Βασίλισσας (Φαν Νίστελροϊ από 2, Σέρχιο Ράμος), με το χρυσό γκολ της οριστικής ισοφάρισης να έρχεται στο 90+3’ από ασίστ του Ροναλντίνιο.

Θυμηθείτε την αξέχαστη παράσταση του Λέο, ο οποίος είχε αφιερώσει και τα τρία γκολ στον θείο του με το μπλουζάκι «Fuerza Tio», που είχε χάσει τον πατέρα του το προηγούμενο βράδυ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X