Ο Σιμόες μπαίνει χειρουργείο!

Ο Σιμόες μπαίνει χειρουργείο!
Photo Credits: INTIME

Ο Αντρέ Σιμόες θα υποβληθεί σε επέμβαση στον αστράγαλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολύ άσχημη εξέλιξη για τον Αντρέ Σιμόες!

Ο Πορτογάλος μέσος θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί με τον χόνδρο στον αστράγαλό του. Το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ συμφώνησε με τον γιατρό που έχει επισκεφτεί ο Σιμόες στην Πορτογαλία -που εργάζεται στην Πόρτο- πως ο εκ των αρχηγών του Δικεφάλου πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση.

Από τη στιγμή που μετά από το διάστημα που έχει μείνει εκτός δράσης δεν έχει υπάρξει σημαντική βελτίωση που να του επιτρέψει με ασφάλεια να επιστρέψει στα γήπεδα, αυτό που αποφασίστηκε είναι πως δείχνει προτιμότερο να μπει στο χειρουργείο για την αποκατάσταση του προβλήματός του. Ο Σιμόες αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα και την Τρίτη, αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, είναι προγραμματισμένο να χειρουργηθεί στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ, Παντελή Νικολάου.

Ετσι, η σεζόν ολοκληρώνεται για τον Αντρέ Σιμόες που αναμένεται πλέον διαθέσιμος από την επόμενη χρονιά για την ΑΕΚ.

Ο Σιμόες την φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 26 παιχνίδια με 2 γκολ και 2 ασίστ. Τελευταία του συμμετοχή ήταν με την Λάρισα στο Αλκαζάρ στο 2-4 για 15 λεπτά στις 15 Φεβρουαρίου.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X