Οι ομάδες του ευρωπαϊκού top-5 χωρίς εντός έδρας νίκη το 2021 -Από τη Λίβερπουλ στη Μπενεβέντο

Οι ομάδες του ευρωπαϊκού top-5 χωρίς εντός έδρας νίκη το 2021 -Από τη Λίβερπουλ στη Μπενεβέντο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η απίθανη πτώση των εντός έδρας εμφανίσεων της Λίβερπουλ φέτος είναι γνωστή, με τους «ρεντς» να μετρούν έξι συνεχόμενες ήττες στο «Άνφιλντ» και να έχουν συνολικά 0-1-6 σε αγώνες πρωταθλήματος στο γήπεδό τους από τότε που άλλαξε ο χρόνος.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είναι μία από τις μόλις τέσσερις που δεν έχουν κατορθώσει ακόμα να πανηγυρίσουν στο ευρωπαϊκό top-5 και όπως αντιλαμβάνεται κανείς ότι οι υπόλοιπες τρεις δεν έχουν και τόσο βαρύ όνομα!

Συγκεκριμένα πρόκειται για τις Μπενεβέντο, Ναντ και Ντιζόν. Οι Ιταλοί έχουν να επιδείξουν ρεκόρ 0-4-4 στο «Τσίρο Βιγκορίτο» μέσα στο 2021 αλλά απέχουν δέκα βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη της Serie A.

Αντιθέτως, η Ναντ (επίσης 0-4-4) έχει μπλέξει για τα καλά, ούσα στο -1 από τα play outs της Ligue 1, την ώρα που η Ντιζόν έχει ουσιαστικά αποχαιρετήσει ήδη τα σαλόνια. Με 0-2-5 εντός έδρας και την τελευταία νίκη, γενικά, να χρονολογείται στις 23 Δεκεμβρίου, δεν αποτελεί έκπληξη το ότι η διαφορά από την σωτηρία είναι 14 βαθμοί.

Όσον αφορά δε τις δύο μόλις φετινές της νίκες, ήρθαν αμφότερες εκτός έδρας! Για να βρει κανείς την τελευταία εντός έδρας επικράτηση, πρέπει να πάει πίσω στις 7 Μαρτίου του 2020…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X