Μαυροπάνος: «Θα μιλήσω με την Αρσεναλ για το μέλλον μου, θέλω να κατακτήσω τρόπαια»

Μαυροπάνος: «Θα μιλήσω με την Αρσεναλ για το μέλλον μου, θέλω να κατακτήσω τρόπαια»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολύ καλή σεζόν κάνει ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος στη Στουτγκάρδη και δεν είναι τυχαίο πως μέσω αυτής ντεμπουτάρισε πρόσφατα και στην Εθνική Ελλάδος.

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός αγωνίζεται στη γερμανική ομάδα ως δανεικός από την Αρσεναλ και μίλησε στη «Bild» για το μέλλον του. «Εχω άλλους δύο μήνες εδώ στην Στουτγκάρδη και θέλω να τελειώσω την σεζόν όσο το δυνατόν πιο ψηλά μαζί της. Φυσικά θέλω να κερδίσω και τρόπαια, για αυτό παίζω ποδόσφαιρο. Η πόρτα της είναι ανοιχτή κι αυτό είναι πολύ καλό για εμένα, αλλά θα μπορώ να μιλήσω για το μέλλον συγκεκριμένα μόνο όταν έχω συζητήσει με την Αρσεναλ για τη νέα σεζόν», σχολίασε μεταξύ άλλων.

Ο 23χρονος αναφέρθηκε και στη «γαλανόλευκη». «Είμαι πολύ υπερήφανος που έκανα το ντεμπούτο μου με την Εθνική. Ηξερα μερικούς παίκτες από την Κ21 της Ελλάδας ή από το πρωτάθλημα. Η κλήση μου έδωσε ενέργεια για όλη την υπόλοιπη σεζόν. Ηταν ένα από τα όνειρα της καριέρας μου». Παράλληλα μίλησε και για το πώς βρέθηκε ξανά σε υψηλό επίπεδο, μετά τους τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν. «Εχω στήσει ένα μικρό γυμναστήριο σε ένα δωμάτιο, με μερικά μηχανήματα στο διαμέρισμά μου και κάνω έξτρα προπόνηση. Το ξεκίνησα αυτό στην Αρσεναλ, έφερα τα μηχανήματα στη Γερμανία και τώρα είναι σχεδόν πλήρως εξοπλισμένο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X