Ο Βασσάρας «έκοψε» τον βοηθό που ζήτησε αυτόγραφο από τον Χάαλαντ

Ο Βασσάρας «έκοψε» τον βοηθό που ζήτησε αυτόγραφο από τον Χάαλαντ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Οκτάβιαν Σόβρε είχε οριστεί σε αγώνα του ρουμανικού πρωταθλήματος την Κυριακή, ωστόσο ο Κύρος Βασσάρας, αρχιδιαιτητής στη Ρουμανία, ακύρωσε τον ορισμό του.

Ο Ρουμάνος επόπτης προκάλεσε αίσθηση στον αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με την Ντόρτμουντ, όταν ζήτησε αυτόγραφο από τον Έρλινγκ Χάαλαντ, για φιλανθρωπικό σκοπό, αφού επρόκειτο να δοθεί σε δημοπρασία κέντρου αυτισμού.

Η κίνηση αυτή προκάλεσε τον έντονο εκνευρισμό της ευρωπαϊκής επιτροπής διαιτησίας, ωστόσο και ο αρχιδιαιτητής στη Ρουμανία, Κύρος Βασσάρας δεν έμεινε αμέτοχος.

Ο Έλληνας διαιτητοπαράγοντας “έκοψε” τον ορισμό του Σόβρε που επρόκειτο να βρεθεί στο Κραϊόβα-Κλουζ της Κυριακής, για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας. Σημειώνεται ότι ο Ρουμάνος βοηθός πρόκειται να αποσυρθεί το καλοκαίρι από την ενεργό δράση, αφού βαδίζει στο 48ο έτος της ηλικίας του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X