ΑΕΚ: Διάστρεμμα ο Νταντσένκο!

ΑΕΚ: Διάστρεμμα ο Νταντσένκο!
Photo Credits: INTIME

Νέο πρόβλημα στην ΑΕΚ με τον τραυματισμό του Ολεγκ Νταντσένκο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέο πρόβλημα στην ΑΕΚ, αυτή τη φορά με τον Ολεγκ Νταντσένκο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ουκρανός μπακ στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ υπέστη διάστρεμμα, σήμερα ακολούθησε θεραπεία και θα κάνει εξετάσεις για να φανεί το μέγεθος της ζημιάς. Πάντως είναι δεδομένο ότι χάνει το κυριακάτικο (15:00) ματς με τον Αρη στο «Κλ. Βικελίδης».

Μετά τον τραυματισμό και του Νταντσένκο, ο Χιμένεθ έχει διαθέσιμο μόνο τον Βασιλαντωνόπουλο για το δεξί άκρο της άμυνας, εκτός αν προτιμηθεί ξανά να καλύψει τη θέση ο Σβάρνας.

Νοκ άουτ από το παιχνίδι της Κυριακής είναι και οι Θεοδόσης Μαχαίρας, Νασίμ Χνιντ, Ζίγκα Λάτσι, Μιχάλης Μπακάκης, Βένταντ Ραντόνια, Ευθύμης Χριστόπουλος που ακολούθησαν ατομικά προγράμματα στα Σπάτα. Εκτός είναι και οι Αντρέ Σιμόες και Γεβγιέν Σάκχοφ.

Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά και συνέχισαν την προετοιμασία τους για το ματς της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League.

Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 13.00 και μετά το τέλος ο Μανόλο Χιμένεθ θα ανακοινώσει την αποστολή που θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X