Βαλένθια: «Δεν αλλάζουμε γνώμη, στηρίζουμε τον Ντιακαμπί»

Βαλένθια: «Δεν αλλάζουμε γνώμη, στηρίζουμε τον Ντιακαμπί»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άμεση ήταν η αντίδραση της Βαλένθια για την έκθεση της «La Liga» σχετικά με το περιστατικό της ρατσιστικής επίθεσης του Κάλα στον Ντιακαμπί.

Οι «νυχτερίδες» σε ανακοίνωση που εξέδωσαν επισημαίνουν ότι σέβονται την απόφαση της διοργανώτριας Αρχής του ισπανικού πρωταθλήματος αλλά δεν αλλάζουν άποψη για ό,τι συνέβη στηρίζοντας απόλυτα τον Ντιακαμπί.

«Ακριβώς επειδή δεν βρέθηκαν αποδεικτικά στοιχεία δεν σημαίνει ότι αυτό δεν συνέβη. Η Valencia CF θα ήθελε να τονίσει ότι η LaLiga έχει διεξαγάγει τη δική της έρευνα, αλλά σε καμία περίπτωση ο Σύλλογος δεν αλλάζει γνώμη για το τι συνέβη κατά τη διάρκεια του αγώνα και διατηρεί την πλήρη υποστήριξή του προς τον Ντιακαμπί. Στόχος μας είναι να δούμε μια αλλαγή, να δούμε την κατάλληλη απάντηση σε αυτό το πολύ σοβαρό περιστατικό, να δούμε ενέργειες για αλλαγή κανονισμών και συμπεριφορών όταν αντιμετωπίζουμε τέτοια προβλήματα κάθε φορά που προκύπτουν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X