Τι κάνει η ΑΕΚ φέτος στη Θεσσαλονίκη (VIDEO)

Τι κάνει η ΑΕΚ φέτος στη Θεσσαλονίκη (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H AEK ετοιμάζεται για το κρίσιμο αυριανό (15:00) ματς με τον Αρη στο «Κλ.Βικελίδης», όπου θέλει μόνο τη νίκη για να σταματήσει το κάκιστο σερί ηττών και να μείνει ζωντανή στην κούρσα για την Ευρώπη.

Η Ενωση βρίσκεται σε δύσκολη φάση, με συνεχόμενες αποτυχίες σε ντέρμπι, αλλά πλέον βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και πρέπει να αντιδράσει.

Μετά την βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό και τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ, έχει υποχωρήσει στην 5η θέση στη βαθμολογία των πλέι οφ και βρίσκεται στο -6 από τον Αρη, στο -2 από τον ΠΑΟΚ και στο -1 από τον Παναθηναϊκό.

Ήδη τη φετινή χρονιά έχει επισκεφτεί τρεις φορές τη Θεσσαλονίκη, μετρώντας μία νίκη (0-1 με Αρη), μία ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ (2-2) και μία ήττα στην Τούμπα (3-1) στην πρεμιέρα των πλέι οφ.

Γενικά, έχει καλές αναμνήσεις από τις τελευταίες επισκέψεις στο Χαριλάου, καθώς μετρά τρία συνεχόμενα διπλά στη Super League και μία πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου (ισοπαλία 2-2) και τώρα καλείται να κάνει το 4Χ4.

Φέτος, στον πρώτο γύρο της κανονικής διάρκειας, στο «Κλ. Βικελίδης» είχε κάνει ένα από τα λίγα καλά ματς, καθώς πέρα από την ανέπαφη εστία που κράτησε, ουσιαστικά δεν απειλήθηκε ποτέ και ο Γκαρσία με εκπληκτικό φάουλ, χάρισε το διπλό στην ΑΕΚ.

H AEK στη Θεσσαλονίκη

Αναλυτικά τα φετινά ματς της ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη

  • 14 Ιανουαρίου Αρης-ΑΕΚ 0-1
  • 24 Ιανουαρίου ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 2-2
  • 21 Μαρτίου ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 3-1 (πρεμιέρα πλέι οφ)

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X