ΑΕΚ: Μπορούσε τη νίκη η ΑΕΚ- Έμεινε στο 8-8 με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη!

Εικόνες από το Πανιώνιος-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ έχασε μέσα από τα χέρια της τη νίκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεγάλη ευκαιρία να φύγει νικήτρια από τη Νέα Σμύρνη έχασε η γυναικεία ομάδα πόλο της ΑΕΚ που ήρθε ισόπαλη 8-8 με τον Πανιώνιο για την 8η αγωνιστική της Α’ Εθνικής Κατηγορίας Πόλο Γυναικών.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά αμφίρροπο με το σκορ να εναλλάσσεται συνεχώς ωστόσο η ομάδα της Κικής Λιόση είχε την δυνατότητα να πάρει τη νίκη καθώς βρέθηκε να προηγείται ένα λεπτό πριν το τέλος. Δεν μπόρεσε ωστόσο να διατηρήσει το προβάδισμα της καθώς στα 47 δευτερόλεπτα ο Πανιώνιος ισοφάρισε σε 8-8.  Μετά το αποτέλεσμα αυτό η ΑΕΚ έφθασε στους 11 και ο Πανιώνιος στους 8 βαθμούς. Να θυμίσουμε πως καμία δεν υποβιβάζεται φέτος μετά την αλλαγή της προκήρυξης όπως επίσης και στο ανδρικό πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο από την αρχή με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ. Το πρώτο οκτάλεπτο τις βρήκε ισόπαες 1-1 ενώ στο δεύτερο πέτυχαν από δύο τέρματα εξίσου. Στο τρίτο ο Πανιώνιος απέκτησε ένα ελαφρύ προβάδισμα με 3-2, το οποίο ωστόσο κάλυψε η ΑΕΚ στο τέταρτο οκτάλεπτο με 3-2.  Στις τάξεις του «Δικεφάλου» κοιτούν πλέον τη συνέχεια με στόχο φυσικά να ολοκληρώσουν τη σεζόν στην όσο το δυνατόν καλύτερη θέση. Επόμενη αναμέτρηση για τις «κιτρινόμαυρες» το Σάββατο όταν και υποδέχονται τον ΑΝΟΓ στο Κολυμβητήριο της Ηλιούπολης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΑΕΚ 8-8

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-2, 3-2, 2-3.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (προπονητής Τάσος Παπαναστασίου): Τζουρκα, Σαφέτη, Πουστινίκοβα 3, Αποστολίδου, Ξανθοπούλου, Κούβδου 1, Πετεινάτου, Μαλλιαρού, Δ. Παπαναστασιου 1, Δουρέκα 1, Α. Παπαναστασιου 2, Τσιάρα, Ζερβού, Λαζάρου.

ΑΕΚ (προπονήτρια Κική Λιόση): Τσουρή, Δρένιου, Α. Λούδη 3, Ε. Λούδη, Πατερου, Μαστρόκαλου, Μπενέκου 4, Στρατιδάκη 1, Ζοφώλη, Μπαλωμενάκη, Παντελίδου, Γροζοπούλου, Λαβί, Δανέζη, Τσόπελα.

Διαιτητές: Κατσώνης – Λοϊζίδης, Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X