Ο Χιμένεθ έγραψε στον πίνακα τακτικής στα αποδυτήρια προς τους παίκτες: «Είμαι περήφανος για εσάς!»

Ο Χιμένεθ έγραψε στον πίνακα τακτικής στα αποδυτήρια προς τους παίκτες: «Είμαι περήφανος για εσάς!»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχασε ακόμη ένα ματς και η απογοήτευση ήταν ξανά κυρίαρχη ανάμεσα στους παίκτες της μετά το φινάλε του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Παρόλα αυτά ο Μανόλο Χιμένεθ μετά το τέλος του αγώνα μπήκε στα αποδυτήρια της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και έγραψε πάνω στον πίνακα τακτικής «Είμαι περήφανος για εσάς! Αυτός είναι ο δρόμος!».

Ο 57χρονος Ισπανός προπονητής ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την αμυντική παρουσία της ΑΕΚ, αλλά και το πως έβγαζε την μπάλα από την άμυνα προς την επίθεση. Ομως μέχρι εκεί έκανε καλή δουλειά, διότι στη δημιουργία και στην τελική προσπάθεια τα… χαλούσε. Και έτσι δεν δημιούργησε κινδύνους όσο θα μπορούσε στην εστία του Πασχαλάκη.

Ωστόσο, ο Χιμένεθ θεωρεί ότι η ΑΕΚ με αυτή την τακτική και συνταγή μπορεί να πάει καλύτερα από εδώ και πέρα. Και ειδικά με τον Λόπες να ανεβαίνει ψηλά, θέλει το δεξί μπακ να μένει πίσω για να υπάρχει τριάδα στην άμυνα. Και αυτό το έκανε ο Νταντσένκο χθες, όπως το ζήτησε ο Ανδαλουσιάνος. Ενώ τα στόπερ (Σβάρνας-Νεντελτσεάρου) καθάρισαν πολλές ψηλές μπάλες και απενεργοποίησαν την επιθετική τακτική του Πάμπλο Γκαρσία με τις βαθιές μπαλιές.

Βεβαίως αυτό που μένει είναι το αποτέλεσμα. Και από ένα αχρείαστο φάουλ του Νεντελτσεάρου στον Ουάρντα, ήρθε η εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Μουργκ που έστειλε την μπάλα αρχικά ψηλά και κατεβαίνοντας αυτή κατέληξε στο γάμα της εστίας του Τσιντώτα για το γκολ που έκρινε το ματς.

Ο «Δικέφαλος» της ΑΕΚ το Σάββατο στα περίπτερα με τον μυθικό ΦΚ και πλούσια δώρα (VIDEO)

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X