Αρης: Οι σκέψεις του Μάντζιου για το ματς με την ΑΕΚ

Αρης: Οι σκέψεις του Μάντζιου για το ματς με την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Αμφιβολίες για την επιθετική γραμμή του Αρη έχει ο Ακης Μάντζιος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Άκης Μάντζιος δείχνει ότι έχει κατασταλάξει για τα πρόσωπα και το σχήμα που θα χρησιμοποιήσει στον αγώνα (11/4) με την ΑΕΚ στο «Κλ. Βικελίδης» αν και παραμένει υπό συζήτηση η επιθετική γραμμή.

Τα βασικά ερωτηματικά στο μυαλό του Άκη Μάντζιου σχετίζονται περισσότερο στην επιθετική γραμμή της ομάδας του, βγάζοντας από την εξίσωση τους Μπρούνο Γκάμα, Φακούντο Μπερτόγλιο καθώς προβλέπεται να διατηρούν στις θέσεις τους. Το πρώτο δίλημμα αφορά τον παίκτη που θα καλύψει τη δεξιά πλευρά της επίθεσης, καθώς ο Σάντε Σίλβα έθεσε υποψηφιότητα για το αρχικό σχήμα έπειτα από τη μέτρια αγωνιστική εικόνα του Ντάνιελ Μαντσίνι στον πρόσφατο αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Το οξύμωρο στην περίπτωση του Σίλβα είναι ότι παρουσιάζεται πιο ουσιαστικός όταν έρχεται από τον πάγκο σε σχέση με τις φορές που χρησιμοποιήθηκε στο αρχικό σχήμα. Αυτό αποδεικνύεται και μέσα από τους αριθμούς του καθώς δεν ήταν λίγα τα παιχνίδια στα οποία άλλαξε τις ισορροπίες όταν μπήκε στο παιχνίδι.

Το δεύτερο δίλημμα έχει να κάνει με την κορυφή της επίθεσης. Ο Δημήτρης Μάνος σκόραρε στον πρόσφατο αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, γενικώς έδειξε ότι είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση αλλά και πολύ ικανοποιητικό επίπεδο ανταπόκρισης σ’ αυτά που του ζητάει ο Άκης Μάντζιος. Γι’ αυτό θεωρείται πιθανό να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα.

Η αλλαγή που μοιάζει να έχει «κλειδώσει» στο μυαλό του 51χρονου προπονητή του Άρη αφορά το αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Μάντζιος συνηθίζει να χρησιμοποιεί τον Κριστιάν Γκάνεα στα παιχνίδια στο «Κλ. Βικελίδης» επιζητώντας μεγαλύτερη συμμετοχή από τον αριστερό μπακ στην ανάπτυξη και στη δημιουργία της ομάδας, ενώ ο Εμάνουελ Σάκιτς χρησιμοποιείται περισσότερο για να φέρει σε πέρας αμυντικές αποστολές. Στην προκειμένη περίπτωση, ο αριστερός μπακ θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον πιο ποιοτικό παίκτη της ΑΕΚ, τον Λιβάι Γκαρσία. Ο Αυστριακός έκανε καλή δουλειά πάνω στον παίκτη της «Ένωσης» στον τελευταίο αγώνα των δύο ομάδων στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, αντιθέτως αντιμετώπισε προβλήματα στην αναμέτρηση των δύο ομάδων – επίσης για το Πρωτάθλημα – στο «Κλ. Βικελίδης». Θα τον αντιμετωπίσει για 3η φορά την προσεχή Κυριακή (11/4).

Από εκεί και πέρα, δεν προβλέπονται άλλες αλλαγές με τον Χουλιάν Κουέστα στην εστία, τον Ντάνιελ Σούντγκρεν στο δεξί άκρο της άμυνας και τους Ροζ-Δεληζήση στο κέντρο αυτής, όπως και για το δίδυμο (Λούκας Σάσα-Τζέγκο) στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Δεν υπολογίζονται εξάλλου οι Έργκυς Κάτσε, Γιοχάν Μπεναλουάν και Νικόλας Ιωάννου οι οποίοι συνεχίζουν το ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Πηγή: Gazzetta.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X