«Ναυτεμπορική»: Πως ο Μελισσανίδης ισοπέδωσε τον Μαρινάκη...

Τινάζει την μπάνκα ο Τίγρης, «αντιγράφει» ΠΑΟΚ; - «Εισαγγελέας για Λουτσέσκου» και... τρελή φήμη

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης με προσφορά 7 εκατ. ευρώ, έκανε δική του τη «Ναυτεμπορική»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης με προσφορά στα 7 εκατ. ευρώ, έκανε δική του τη «Ναυτεμπορική», υπερτερώντας κατά πολύ μάλιστα της εκείνης του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έφτασε μέχρι τα 4 εκατ. ευρώ.

Αναμφίβολα πρόκειται για επίδειξη ισχύος του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ έναντι του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού.

Υπάρχει, ωστόσο, ένα ενδιαφέρον στοιχείο που δίνει ακόμη μεγαλύτερη αξία στον θρίαμβο του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Οι κακές γλώσσες λένε πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος υπέστη πανωλεθρία, και οι άνθρωποί του συζητούσαν με περιπαικτική διάθεση και διέδιδαν ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν θα μπορέσει σε καμία των περιπτώσεων να… χτυπήσει τη «Ναυτεμπορική».

Όμως διαψεύστηκαν πανηγυρικά. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ταπείνωσε τον Μαρινάκη. Άλλο 7 εκατ. ευρώ και άλλο 4 εκατ. ευρώ. Όλοι το καταλαβαίνουν αυτό.

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι ο στενός φίλος του Βαγγέλη Μαρινάκη, εκδότης της εφημερίδας “Παραπολιτικά”, Γιάννης Κουρτάκης, τον οποίο ο εφοπλιστής συμβουλεύεται και εμπιστεύεται τυφλά στα media, έδωσε το προηγούμενο χρονικό διάστημα εντελώς εσφαλμένες εκτιμήσεις και συμβουλές και λάθος εικόνα της αγοράς με αποτέλεσμα ο Μαρινάκης να οδηγηθεί σε συντριβή και αληθινό “Βατερλώ” που δεν έχει προηγούμενο.

Στον Πειραιά επικρατεί αναβρασμός με τον Μαρινάκη να το φυσά και να μην κρυώνει, ενώ η αντεπίθεση Μελισσανίδη λέγεται ότι θα έχει και συνέχεια.

πηγή: periodista

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X