ΑΕΚ: Διάστρεμμα ο Μαχαίρας, πρόβλημα και ο Χνιντ!

ΑΕΚ: Διάστρεμμα ο Μαχαίρας, πρόβλημα και ο Χνιντ!
Photo Credits: INTIME

Θεραπεία ακολούθησαν οι δυο ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με δυο ακόμα προβλήματα ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Οι Θεοδόσης Μαχαίρας και Νασίμ Χνιντ ακολούθησαν θεραπεία καθώς ο πρώτος υπέστη διάστρεμμα στη δεξιά ποδοκνημική και ο δεύτερος εξαιτίας ενοχλήσεων στον δεξιό τετρακέφαλο.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός υπέστη το διάστρεμμα κατά τη διάρκεια της χθεσινής αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, στα λίγα λεπτά που αγωνίστηκε, εισερχόμενος στη θέση του Πέτρου Μάνταλου.

Από την άλλη πλευρά, ο Τυνήσιος στόπερ που αγωνίστηκε βασικός στη συντριβή από τον Ολυμπιακό την Κυριακή, έμεινε στον πάγκο στον χθεσινό αγώνα Κυπέλλου.

Οι υπόλοιποι που αγωνίστηκαν χθες στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης ενώ οι Μπακάκης, Λάτσι, Ραντόνια και Χριστόπουλος ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Παράλληλα, εκτός προπονήσεων παραμένουν οι Αντρέ Σιμόες και Γεβγέν Σάκχοφ που συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται από τραυματισμό και κορωνοϊό αντίστοιχα.

Η αυριανή προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα θα διεξαχθεί στις 11:00.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X