ΑΕΚ: Αναλύουν τα λάθη και συνεχίζουν

Εικόνες από το ΑΕΚ-Αρης Νίκαιας
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ επέστρεψε στις προπονήσεις δουλεύοντας πάνω στα λάθη που έγιναν στη Νέα Κίο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ επέστρεψε στις προπονήσεις με το προπονητικό τιμ να κάνει ειδική αναφορά στα λάθη που έγιναν στη Νέα Κίο στον αγώνα με τον Διομήδη.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα παρακολουθήσουν εκ νέου την αναμέτρηση, θα αναλύσουν πολλά σημεία που δεν λειτούργησαν σωστά έτσι ώστε να βελτιώσουν ακόμα περισσότερο την εικόνα τους. Απομένουν σχεδόν δέκα ημέρες μέχρι το πρώτο ματς με τους Σλοβένους και η ομάδα θα κοιτάξει να εκμεταλλευτεί όσο το δυνατόν καλύτερα το διάστημα αυτό.

Όπως σχολίασε και ο Δημήτρης Δημητρούλιας έχουν ξεκινήσει εδώ και μέρες την ανάλυση τους για να έχουν μια ολοκληρωμένη εικόνα για τον αντίπαλο πριν το πρώτο τους ματς. Ο προπονητής της ΑΕΚ αναφερόμενος στα ματς με την Γκορένιε και για το αν έπαιξαν ρόλο στην έλλειψη συγκέντρωσης της ομάδας του τόνισε: «Είναι αλήθεια ότι όλη αυτή την περίοδο κάνουμε σκάουτινγκ στους Σλοβένους, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί να χάνουμε βαθμούς απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο στην Ελλάδα βάσει της επένδυσης που έχει γίνει στην ΑΕΚ, οπότε είναι ένα αρνητικό αποτέλεσμα για εμάς. Είναι δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια κόντρα στην Γκορένιε, δουλεύουμε πολύ πάνω στον αντίπαλο και τις ικανότητες του, θα γίνουν πολύ δυνατοί αγώνες και προσδοκούμε στην πρόκριση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X