Αναπληρωτής ταμίας ΕΠΣ Αχαΐας για την υπόθεση της ΑΕΚ: «Θέατρο του παραλόγου, γελάω όπως με τον Σεφερλή!»

Αναπληρωτής ταμίας ΕΠΣ Αχαΐας για την υπόθεση της ΑΕΚ: «Θέατρο του παραλόγου, γελάω όπως με τον Σεφερλή!»
Photo Credits: INTIME

Ο Κώστας Ντάσιος μίλησε σε ραδιόφωνο αναφορικά με την υπόθεση της απειλής αφαίρεσης 10 βαθμών στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο αναπληρωτής ταμίας της ΕΠΣ Αχαΐας, Κώστας Ντάσιος μίλησε σε ραδιόφωνο αναφορικά με την υπόθεση της απειλής αφαίρεσης 10 βαθμών στην ΑΕΚ από την Επιτροπή Δεοντολογίας για τη στημένη υπόθεση από την ανύπαρκτη… Ένωση Πολιτών -Φιλάθλων Καρδίτσας.

Ο Ντάσιος τόνισε πως είναι αστειότητες με όσα γράφει η δικογραφία και όπως είπε χαρακτηριστικά είναι «ένα θέατρο του παραλόγου».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ντάσιος στο Metropolis:

«Έχω καταντήσει γραφικός και διαβάζοντας την δικογραφία και τις αστειότητες που γράφουν, είναι η δεύτερη φορά που γελάω μετά τον Σεφερλή. Δεν θέλω να κάνω διαφήμιση σε ένα θέμα που το κάνουμε εμείς από μόνοι μας. Δεν ξέρω πως σκέφτεται ο δικαστής και ποτέ δεν ξέρουμε πως θα εξελιχθεί γιατί θα πάει μακριά η βαλίτσα. Εγώ ακόμα γελάω και με βάση τα όσα διάβασα και με το μορφωτικό επίπεδο που έχω, διακρίνω ότι είναι ένα θέατρο του παραλόγου».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X