Europa League: Ωρα προημιτελικών με ματσάρα στο Αμστερνταμ (VIDEO)

Europa League: Ωρα προημιτελικών με ματσάρα στο Αμστερνταμ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Με φουλ δράση για τα προημιτελικά συνεχίζεται το Europa League.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τρία ξεκάθαρα φαβορί και ένα ντέρμπι θα διεξαχθούν σήμερα τα πρώτα παιχνίδια της προημιτελικής φάσης του UEFA Europa League, με κοινή ώρα έναρξης στις 22:00.

Άγιαξ και Ρόμα θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους στο «Johan Cruyff Arena», στο πιο αμφίρροπο παιχνίδι της φάσης των «8». Ο Αίαντας θέλει να χτίσει σκορ πρόκρισης στην έδρα του, ώστε να πλησιάσει την πρόκριση, ενω οι Ρωμαίοι θέλουν να αποδράσουν από την Ολλανδία, για να εκμεταλλευτούν τη ρεβάνς στη Ρώμη.

Η Άρσεναλ θα υποδεχτεί στο Λονδίνο τη Σλάβια Πράγας που αποτελεί μια από τις εκπλήξεις της φετινής διοργάνωσης και θέλει να επιβεβαιώσει τον ρόλο του φαβορί.

Αντίστοιχα και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που θα αντιμετωπίσει τη Γρανάδα στην Ισπανία, θέλει να βάλει τις βάσεις, που θα την φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στο τρόπαιο.

Μια ακόμα έκπληξη των προημιτελικών αποτελεί η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η οποία, μετά την επική πρόκριση επί της Τότεναμ, θα επιδιώξει να επαναλάβει το «θαύμα» κόντρα στη Βιγιαρεάλ.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα

Αγιαξ-Ρόμα 22:00 (Cosmote Sports3)
Αρσεναλ-Σλάβια Πράγας 22:00 (Cosmote Sports7)
Γρανάδα-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 22:00 (Cosmote Sports2)
Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Βιγιαρεάλ 22:00 (Cosmote Sports8)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X