Πλησιάζει στον τίτλο η Ιντερ (VIDEO)

Πλησιάζει στον τίτλο η Ιντερ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ένα βήμα πιο κοντά στο πρωτάθλημα η Ιντερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακόμα ένα βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου πραγματοποίησε η Ίντερ. Οι «νερατζούρι» επικράτησαν με 2-1 της Σασουόλο στο «Τζουζέπε Μεάτσα», σε εξ αναβολής παιχνίδι της 28ης αγωνιστικής στη Serie A που δεν διεξήχθη λόγω κρουσμάτων κορονοϊού. Με τη νίκη αυτή, η ομάδα του Αντόνιο Κόντε αύξησε τη διαφορά από τη Μίλαν στους 11 βαθμούς, με 9 αγώνες να απομένουν.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκαν στο 10′ με τον Ρομέλου Λουκάκου και το 21ο τέρμα του στο φετινό πρωτάθλημα, μόλις δύο πίσω από την περσινή επίδοσή του. Οι φιλοξενούμενοι διεκδίκησαν κάτι καλό από το παιχνίδι, αλλά δεν πέτυχαν πολλά πράγματα. Μάλιστα, γλίτωσαν ένα πέναλτι για χέρι στο 1ο μέρος, που θα μπορούσε να “κλειδώσει” τη νίκη των γηπεδούχων.

Το 2-0 έγινε τελικά στο 67′, με τον Λουκάκου να βγαίνει στην κόντρα και να βγάζει στον Λαουτάρο Μαρτίνες, ο οποίος με τη σειρά του έφτασε τα 15 γκολ και ξεπέρασε την περσινή επίδοσή του στη Serie A. Η μείωση του σκορ από τον Χαμέντ Τραορέ για την ομάδα του Γιώργου Κυριακόπουλου (πέρασε αλλαγή στο 75′) ήρθε αρκετά αργά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X