ΑΕΚ: Εκνευρισμός με τη διαιτησία του Καμπάκοφ (VIDEO)

ΑΕΚ: Εκνευρισμός με τη διαιτησία του Καμπάκοφ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Πολλά τα παράπονα των ανθρώπων της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εντονα παράπονα είχαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ από τον Βούλγαρο διαιτητή, Γκεόργκι Καμπάκοφ, μετά την χθεσινή ήττα από τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ με 0-1 για το Κύπελλο Ελλάδας.

Στην «Ένωση» θεωρούν ότι ο Βούλγαρος ρέφερι στέρησε από την ομάδα τους ένα αποτέλεσμα που θα τους έδινε πλεονέκτημα για τον επαναληπτικό της διοργάνωσης στην Τούμπα.

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της ΑΕΚ τονίζουν ότι ο διαιτητής δεν έδωσε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, όταν κράτησε με τα χέρια του τον Λιβάι Γκαρσία που προσπάθησε να ξεφύγει από τον Σέρβο αντίπαλό του. Ο Καμπάκοφ σφύριξε το φάουλ και έκανε κάποιες παρατηρήσεις στον παίκτη του ΠΑΟΚ.

Στη συνέχεια, ο Μανόλο Χιμένεθ και οι συνεργάτες του διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον τέταρτο διαιτητή για φάουλ του Αουγκούστο στον Τάνκοβιτς, για το οποίο το VAR δεν έδωσε καμία βοήθεια.

Η «έκρηξη» υπήρξε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης στο φάουλ που έδειξε ο Γκεόργκι Καμπάκοφ στο μαρκάρισμα του Νεντελτσεάρου στον Ουάρντα, με αποτέλεσμα να αναλάβει την εκτέλεση ο Μουργκ και να δώσει τη νίκη στον ΠΑΟΚ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X