ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Η κριτική των 15 παικτών της Ενωσης που έπαιξαν στον ημιτελικό

Εικόνες από το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Η κριτική των 15 κιτρινόμαυρων που αγωνίστηκαν απέναντι στον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έβγαλε αντίδραση μετά την πεντάρα της Κυριακής, στάθηκε καλά στο ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ, αλλά δέχθηκε γκολ – μαχαιριά στην τελευταία φάση από τον Μουργκ και ηττήθηκε με 0-1 στο ΟΑΚΑ.

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 15 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο παιχνίδι:

Παναγιώτης Τσιντώτας: Του έκατσε το… στραβό, στην τελευταία φάση. Σ’ αυτή την εκτέλεση φάουλ, δύσκολα θα μπορούσε να αντιδράσει. Κατά τα άλλα, δεν είχε πολλή δουλειά καθώς ο ΠΑΟΚ δεν έκανε φάσεις. φάσεις. Με εξαίρεση ένα λάθος στο πρώτο ημίχρονο, όλες τις υπόλοιπες φάσεις που χρειάστηκε, τις διαχειρίστηκε σωστά και χωρίς λάθος.

Όλεγκ Νταντσένκο: Ξεκίνησε το ματς πολύ καλά και κυρίως πολύ προσηλωμένος στα καθήκοντα του. Έπαιρνε σωστές θέσεις, με εξαίρεση μια φάση, ενώ ήταν και πολύ προσεκτικός και σωστός στις μεταβιβάσεις του. Απέφυγε να κάνει πολλά ανεβάσματα από την πλευρά του. Στο δεύτερο ημίχρονο δέχθηκε λίγο μεγαλύτερη πίεση, αλλά την διαχειρίστηκε σωστά.

Ιονούτς Νεντελτσεάρου: Επέστρεψε στην βασική ενδεκάδα και αν δεν είχε κάνει το λάθος στο φάουλ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, θα μπορούσαμε να συζητάμε πως είχε πολύ θετική παρουσία. Κράτησε σωστά την θέση του στις περισσότερες φάσεις. Ενώ κέρδισε και τις πιο πολλές μονομαχίες που έδωσε με τον σέντερ φορ του ΠΑΟΚ. Επίσης ήταν πολύ προσεκτικός με την μπάλα στα πόδια του.

Στράτος Σβάρνας: Θετική ήταν η παρουσία και του διεθνή στόπερ. Είχε και αυτός πολύ σωστές τοποθετήσεις στον χώρο ευθύνης του και ήταν πολύ συγκεντρωμένος στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού. Κράτησε την θέση του και πήρε και τις περισσότερες μονομαχίες.

Έλντερ Λόπες: Η ΑΕΚ έπαιξε πολύ από την δική του πλευρά. Και ο Πορτογάλος μπακ έκανε πολλά ανεβάσματα, προσπαθώντας να βγάλει συνεργασίες με τον εξτρέμ που είχε μπροστά του. Στο πρώτο ημίχρονο είχε μια καλή ευκαιρία για σέντρα μέσα από την περιοχή, αλλά προτίμησε σουτ το οποίο μπλόκαρε ο Πασχαλάκης. Στο δεύτερο ημίχρονο, σχεδόν σταμάτησε τα ανεβάσματα, ενώ έκανε και λάθη.

Νέναντ Κρίστιτσιτς: Έβγαλε πολλή δουλειά στην μεσαία γραμμή. Τον βοήθησε αρκετά η παρουσία του Γαλανόπουλου δίπλα του. Αλλά και ο ίδιος ο Σέρβος έτρεξε πολύ, κάλυψε πολλά χιλιόμετρα αλλά και χώρους μπροστά από τα στόπερ της ΑΕΚ. Επίσης με την μπάλα στα πόδια του, είχε σωστές επιλογές.

Κώστας Γαλανόπουλος: Επέστρεψε στην βασική ενδεκάδα της ΑΕΚ μετά από περισσότερους από δυο μήνες. Και πρώτα απ’ όλα έδωσε και πάλι πάθος και ενέργεια στο παιχνίδι της ΑΕΚ. Ακόμα και σε μονομαχίες που έδειχνε να τις χάνει, τις κυνηγούσε και τελικά έβγαινε κερδισμένος. Στο πρώτο ημίχρονο προσπάθησε δυο φορές να βγει ως κρυφό φορ μέσα στην μεγάλη περιοχή του ΠΑΟΚ.  Δεν ήταν ακόμα έτοιμος για ολόκληρο 90άλεπτο και βγήκε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο.

Λιβάι Γκαρσία: Στο πρώτο ημίχρονο και για περίπου 30 λεπτά, έπαιξε ως δεξί εξτρέμ και ήταν μπλοκαρισμένος από την άμυνα του ΠΑΟΚ. Πήρε ελάχιστες φορές την μπάλα. Στο τελευταίο τέταρτο, ο Χιμένεθ τον μετέθεσε αριστερά, όπου πήρε περισσότερες πρωτοβουλίες και μαζί και την κίτρινη του Βιεϊρίνια. Στο δεύτερο ημίχρονο πήγε και πάλι δεξιά, πήρε κάποιες προσπάθειες πάνω του, αλλά με εξαίρεση μια παράλληλη σέντρα προς τον Τάνκοβιτς, δεν τις ολοκλήρωσε σωστά.

Πέτρος Μάνταλος: Ήταν κινητικός και έπαιρνε πρωτοβουλίες στο πρώτο ημίχρονο. Ζητούσε την μπάλα στα πόδια του και προσπάθησε να κτίσει σωστά επιθέσεις για την ΑΕΚ. Δεν του βγήκαν οι τελικές του στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο, πήρε λιγότερες μπάλες και είχε μικρότερη συμμετοχή συνολικά στο παιχνίδι της ΑΕΚ. Έμοιαζε μάλιστα να ξεμένει και από δυνάμεις.

Μουαμέρ Τάνκοβιτς: Η ΑΕΚ ξεκίνησε το ματς με τον Σουηδό εξτρέμ να παίρνει πολύ παιχνίδι πάνω του. Ήταν κεφάτος, έκανε ορισμένες πολύ καλές προσωπικές ενέργειες, αλλά η τελική προσπάθεια δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, ο Χιμένεθ τον μετέθεσε στο δεξί άκρο. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε και πάλι αριστερά, αλλά δεν έβγαλε την ίδια ενέργεια.

Νέλσον Ολιβέιρα: Είχε μεγάλη διάθεση, ήταν πολύ κινητικός και ταλαιπώρησε αρκετά την άμυνα του ΠΑΟΚ. Είχε ένα πολύ καλό διαγώνιο σουτ στο πρώτο ημίχρονο μέσα από την περιοχή,το οποίο το έβγαλε ο Πασχαλάκης. Και γενικώς μπήκε σε φάσεις και βοήθησε πολύ επιθετικά. Στο δεύτερο ημίχρονο και όσο περνούσε η ώρα, φαινόταν να ξεμένει από δυνάμεις και φρεσκάδα.

Οι αλλαγές

Νταμιαν Σιμάνσκι: Μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο στην θέση του Γαλανόπουλου. Δεν έκανε τόσο καλή δουλειά, όση ο διεθνής χαφ. Παρόλα αυτά είχε και αυτός καλά τρεξίματα, έπαιρνε σωστές θέσεις και λειτούργησε καλά τουλάχιστον ως προς το ανασταλτικό κομμάτι.

Χρήστος Αλμπάνης: Μπήκε στο γήπεδο με πολλά κέφια και ζήτησε να πάρει την μπάλα στα πόδια του, επιδιώκοντας να πάρει προσωπικές ενέργειες. Για μια ακόμα φορά, σε πολλές φάσεις τα έκανε όλα σωστά, μέχρι που έφτανε στην τελική ενέργεια, η οποία δεν ήταν η σωστή.

Καρίμ Ανσαριφάρντ: Μπήκε στην θέση του Ολιβέιρα στην κορυφή της επίθεσης. Είναι αλήθεια πως δεν πηρε σχεδόν καθόλου την μπάλα στα πόδια του. Και δεν τον αισθάνθηκε και σχεδόν καθόλου η άμυνα του ΠΑΟΚ.

Θεοδόσης Μαχαίρας: Η τελευταία κίνηση του Χιμένεθ από τον πάγκο. Δεν πρόλαβε να κάνει και πολλά πράγματα, στον λίγο χρόνο που έπαιξε.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X