Χιμένεθ: «Με τέτοιες αποφάσεις δεν έχουμε τύχη, δεν υπήρχε φάουλ -Οι παίκτες δώσανε τα πάντα»

Εικόνες από το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Μανόλο Χιμένεθ μετά το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία ακόμη ήττα υπέστη η ΑΕΚ, αυτή τη φορά από τον ΠΑΟΚ και ο Μανόλο Χιμένεθ στις δηλώσεις του μετά το ματς αναφέρθηκε στις πιθανότητες πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οσα δήλωσε ο Χιμένεθ

Οι δηλώσεις του Ισπανού στον ΟΤΕ:

Για την ένταση στο φινάλε και τις διαμαρτυρίες του: «Με τέτοιες αποφάσεις των διαιτητών δεν έχουμε τύχη. Δεν υπήρχε κανένα φάουλ».

Και πρόσθεσε: «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι για 93′ και στο τέλος η ποιότητα του Μουργκ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και δεν μπορούσαμε να έχουμε καμία αντίδραση στο λεπτό που ήρθε το γκολ.

Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου, δώσανε τα πάντα, προσπαθήσαμε να σκοράρουμε, δεν τα καταφέραμε. Νομίζω πως το κλειδί βρίσκεται αν έπαιρνε δεύτερη κίτρινη κάρτα ο παίκτης του ΠΑΟΚ. Το θετικό είναι πως παίξαμε καλά, πρέπει να συνεχίσουμε, να δουλευούμε έτσι ώστε να πάμε καλά αν μας το επιτρέψουν οι τραυματισμοί και η κούραση».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X