ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: «Σοβαρή και ώριμη, αλλά χωρίς γκολ»

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: «Σοβαρή και ώριμη, αλλά χωρίς γκολ»
Photo Credits: INTIME

Το σχόλιο των αρθρογράφων του enwsi.gr για το πρώτο ημίχρονο στο ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και είχε τις ευκαιρίες για να προηγηθεί και να πάει με το υπέρ της το σκορ στην ανάπαυλα.

Πλέον, θα πρέπει να συνεχίσει στα ίδια επίπεδα και στην επανάληψη και να βρει το γκολ που θα της δώσει προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς.

Διαβάστε το σχόλια των αρθρογράφων του enwsi.gr για το πρώτο ημίχρονο στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: Ένα από τα πιο σοβαρά και ώριμα ημίχρονα της ΑΕΚ φέτος. Και είναι κρίμα και παράλληλα αρνητικό να μην έχει σκοράρει ακόμη. Έχει σημαδέψει ξεκάθαρα τον Βιεϊρίνια που είναι αργός και με Τάνκοβιτς-Λόπες προσπαθεί να βρει φάσεις από αριστερά. Ο Γκαρσία όμως δεν έχει πάρει πρωτοβουλίες και πρέπει να ανοίξει το γήπεδο και εκεί. Αμυντικά κάνει πολύ καλή δουλειά, ο Γαλανόπουλος δίνει σημαντικές βοήθειες και τρεξίματα, ενώ ο ΠΑΟΚ κάνει συνεχώς βαθιές μπαλιές που ελέγχει η ΑΕΚ. Πρέπει όμως να βρει 1-2 γκολ για να μετουσιώσει την υπεροχή της απόψε και να έχει προβάδισμα για την ρεβάνς.

ΠΑΝΟΣ ΛΟΥΠΟΣ: «Η ΑΕΚ μπήκε επιτέλους στο ματς, όπως θα έπρεπε να μπαίνει σε όλα. Και στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο, δημιουργούσε ρήγματα από την αριστερή της πτέρυγα, αλλά στο… τσακ δεν έφτανε στο γκολ από τις φάσεις που δημιούργησε. Μεγάλη φάση ήταν και αυτή του 26ου λεπτού με τον Ολιβέιρα, όπου έσωσε τον ΠΑΟΚ ο Πασχαλάκης. Πολύ κομβική η παρουσία του Γαλανόπουλου, που από τη θέση του χαφ, βγαίνει ως κρυφός φορ και αγχώνει την άμυνα του ΠΑΟΚ. Γεγονός είναι ότι η ΑΕΚ παίζει σαν τη γάτα με το ποντίκι τον ΠΑΟΚ, αλλά σκορ δεν υπάρχει».

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: Κανονική ΑΕΚ, ορθολογικό παιχνίδι με τον Τάνκοβιτς, έλεγχος στη μεσαία γραμμή, συγκέντρωση στην άμυνα. Ενα γκολ χρειάζεται για να ξεμπουκώσει και να πάρει τη νίκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X