Πολ Πιρς: Δέχθηκε πρόταση από εταιρία παραγωγής ταινιών για ενήλικες

O Πολ Πιρς μπορεί να έμεινε άνεργος μετά την απόφαση του ESPN να λύσει την συνεργασία μαζί του, όμως δεν πρόκειται να μείνει έτσι για πολύ καιρό, καθώς ήδη δέχεται προτάσεις για δουλειά.

Ο Πολ Πιρς έχασε μία σημαντική δουλειά. Αλλά μπορεί να βρει άμεσα μία άλλη. Η εταιρία Camsoda του πρότεινε να κάνει τη διασκέδαση, δουλειά! Πώς θα γίνει αυτό; Η αιτία της απώλειας της εργασίας του στο ESPN αποτέλεσε ένα live στο Instagram, όπου ο θρύλος των Σέλτικς – και υποψήφιος για το Hall Of Fame – κάπνιζε, έπινε, ενώ στο παρασκήνιο αρκετές γυναίκες χόρευαν, φορώντας ανύπαρκτα μαγιό!

Και η εταιρία CamSoda του πρότεινε να αναλύει τους αγώνες του ΝΒΑ, έχοντας το ίδιο… παρασκήνιο! Φυσικά με το αζημίωτο, αφού του προσφέρει 250.000 δολάρια!

Ο Πιρς δεν έχει απαντήσει – τουλάχιστον επίσημα – στην πρόταση, αλλά κάποια tweets του ίσως να οδηγούν στο ενδεχόμενο της θετικής απάντησης. «Δεν μπορώ να χάσω, ακόμη και αν χάνω, κερδίζω», ανέφερε το ένα. Και το άλλο μας προετοιμάζεται για «μεγάλα πράγματα που έρχονται»!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X