Μάνατζερ Βέρντε: «Πέρυσι πρότεινα τον Ντανιέλε στη Νάπολι, αλλά προτίμησαν τον Πολιτάνο από την Ιντερ»

Μάνατζερ Βέρντε: «Πέρυσι πρότεινα τον Ντανιέλε στη Νάπολι, αλλά προτίμησαν τον Πολιτάνο από την Ιντερ»
Photo Credits: INTIME

Οσα είπε ο ατζέντης του Ντανιέλε Βέρντε για το περσινό καλοκαίρι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντανιέλε Βέρντε παίζει δανεικός από την ΑΕΚ στην Σπέτσια, με την ιταλική ομάδα να έχει υποχρεωτική οψιόν αγοράς 700.000 ευρώ, αν καταφέρει να παραμείνει στην Serie A.

Για τον πρώην εξτρέμ της Ενωσης μίλησε ο μάνατζέρ του, Λουίτζι Λάουρο σε ιταλικό ραδιόφωνο, τονίζοντας πως πέρυσι είχε προτείνει τον Βέρντε στην Νάπολι, αλλά η ομάδα του Γκατούζο προτίμησε τον Ματέο Πολιτάνο από την Ίντερ.

Αναλυτικά όσα είπε ο μάνατζερ του Βέρντε στο «1 Station Radio»

«Ο Βέρντε είναι ένα νεαρό αγόρι, 24 ετών και τον πρότεινα σε πολλές σημαντικές ομάδες στην Ιταλία πέρυσι. Έγινε επαγγελματίας στα 18, οπότε απέκτησε αρκετή εμπειρία, χάρη στις περιπέτειες του στο εξωτερικό σε Βαγιαδολίδ και ΑΕΚ. Τον πρότεινα και στη Νάπολη, γιατί πίστευα και εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο Ντανιέλε έχει τις δυνατότητες να είναι σε κορυφαίο σύλλογο. Τον πρότεινα στη Νάπολι πριν πάρουν τον Πολιτάνο. Ηξερα ότι έψαχναν έναν δεξί εξτρεμ, αλλά προτίμησαν στον πρώην παίκτη της Ίντερ», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο ατζέντη του Βέρντε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X