ΣΦ ΑΕΚ Ηρακλείου: «Είμαστε ενωμένοι απέναντι στον οποιοδήποτε πολεμάει την οικογένεια μας»

ΣΦ ΑΕΚ Ηρακλείου: «Είμαστε ενωμένοι απέναντι στον οποιοδήποτε πολεμάει την οικογένεια μας»
Photo Credits: INTIME

Ανακοίνωση του ΣΦ ΑΕΚ Ηρακλείου Κρήτης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με ανακοίνωση του ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΕΚ Ηρακλείου Κρήτης παίρνει θέση για τις εξελίξεις των ημερών και την επίθεση που δέχεται η Ενωση και ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ο ΣΦ ΑΕΚ τονίζει χαρακτηριστικά πως «παρ΄ όλα τα δεινά που έχουμε περάσει και παρόλα τα αγωνιστικά προβλήματα που συνεχίζουμε να έχουμε είμαστε ενωμένοι και δυνατότεροι απέναντι στον οποιοδήποτε προσβάλλει ή πολεμάει την οικογένεια μας, τον διοικητικό μας ηγέτη Δημήτρη Μελισσανίδη ή κάποιον από ΕΜΑΣ».

Η ανακοίνωση του ΣΦ ΑΕΚ Ηρακλείου Κρήτης

«Όταν φτάνεις στο σημείο να μην χαίρεσαι για μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη απέναντι στον μεγάλο σου αντίπαλο και αντ΄ αυτού να αναλώνεσαι σε μηχανορραφίες και σκευωρίες βλέποντας ότι χάνεις μετά από χρόνια το παιχνιδάκι σου είναι το χειρότερο, είναι … «να μην σου τύχει !!!»

Και να πεις ότι δεν το πάλεψες τόσο καιρό έχοντας για συμμάχους όσους εσύ βοήθησες να ανελιχτούν , και σου έχουν ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ;;;

Και να πεις ότι δεν έκανες ότι μπορούσες να αποτρέψεις την ανέγερση του νέου γηπέδου , εκεί που διαχρονικά έχανες πριν καν έρθεις ;;;

Και να πεις ότι ακόμα και τα χρόνια που δεν σε απειλούσαμε αγωνιστικά , δεν ήξερες ότι ΕΜΕΙΣ είμαστε ο μεγαλύτερος αντίπαλος σου ;;;

Όμως δεν κατάλαβες κάτι:«ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΥΣ»Και τώρα δεν προλαβαίνεις πια !!!!

‘Όλοι εμείς οι φίλαθλοι της ΑΕΚ , της μοναδικής ομάδας που έχει για έμβλημα ένα ΣΥΜΒΟΛΟ, παρ΄ όλα τα δεινά που έχουμε περάσει και παρόλα τα αγωνιστικά προβλήματα που συνεχίζουμε να έχουμε είμαστε ενωμένοι και δυνατότεροι απέναντι στον οποιοδήποτε προσβάλλει ή πολεμάει την οικογένεια μας, τον διοικητικό μας ηγέτη Δημήτρη Μελισσανίδη ή κάποιον από ΕΜΑΣ.

Διαχρονικά έχουμε αποδείξει ότι είμαστε διαφορετικοί και είναι τιμή μας που είμαστε μόνοι μας και όλοι σας. Το έχουμε αποδείξει άπειρες φορές με αποκορύφωμα πριν 22 χρόνια σαν σήμερα στους βομβαρδισμούς του Βελιγραδίου.

Έχουμε εμπιστοσύνη στην διοίκηση της ομάδας, και ειδικά με τις τελευταίες δεσμεύσεις του Προέδρου, ότι η επόμενη ημέρα θα μας βρει έχοντας αφήσει πίσω τα λάθη του παρελθόντος, με μια ομάδα στην αρχή ανταγωνιστική και σε βάθος χρόνου όπως την ονειρευόμαστε χρόνια τώρα, με το γήπεδο μας έτοιμο και γεμάτο από όλους εμάς , αλλά και τις ψυχές αυτών που δεν πρόλαβαν και τότε ….. ο καλύτερος ας κερδίζει στα ίσα. !!!!!!!!

Υ.Γ. : Και σήμερα το βράδυ θα τα ξεχάσουμε όλα και θα στηθούμε στις τηλεοράσεις μας , περιμένοντας από εσάς τους παίχτες της ομάδας μας να διαψεύσετε όλες τις αμφισβητήσεις και βάζοντας πάνω απ’ όλα το πάθος σας και τον εγωισμό σας, να εκτονώσετε την μέχρι σήμερα απογοήτευση μας.

Σ.Φ ΑΕΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ
ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΥΑ ΜΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ.»

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X