ΑΕΚ-ΠΑΟΚ Live Streaming

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Πού θα δούμε σήμερα τον ημιτελικό του Κυπέλλου (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ Live Streaming: Συνέχεια στις εγχώριες διοργανώσεις στην Ελλάδα και λίγα 24ωρα μετά από την επανέναρξη των πλέι οφ της Super League 1, έχουμε το Κύπελλο Ελλάδας! Η διοργάνωση είναι πλέον σε μία φάση στην οποία έχει ντέρμπι! Έτσι και το ζευγάρι ΑΕΚ – ΠΑΟΚ συγκεντρώνει αρκετά τα βλέμματα. Οι δύο ομάδες παίζουν το πρώτο τους ματς στο ΟΑΚΑ απόψε στις 20:00, έχοντας ως στόχο ένα καλό σκορ ενόψει του επαναληπτικού ματς.

Αμφότερες οι ομάδες όπως προέρχονται από άσχημα αποτελέσματα στα πλέι οφ, τα οποία έχουν σίγουρα επηρεάσει ψυχολογικά την κατάσταση, κάτι όμως προσπαθούν να το αντιμετωπίσουν και αν τα καταφέρνουν θα φανεί απόψε στο γήπεδο.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ Live Streaming | «Πληγωμένη» η γηπεδούχος

Αν μπει κανείς στη σύγκριση της κατάστασης των δύο ομάδων, η ΑΕΚ είναι σε χειρότερη απ’ αυτήν του ΠΑΟΚ. Διότι η Ένωση προέρχεται από μία βαριά εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό και συγκεκριμένα με 5-1, στα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Μία ήττα η οποία έφερε αρκετούς τριγμούς στην ομάδα. Ακούστηκαν και γράφτηκαν αρκετά για τον Μανόλο Χιμένεθ, ωστόσο ο Ισπανός παραμένει στη θέση του. Από εκεί και πέρα όμως έχει να αντιμετωπίσει αρκετές απουσίες για το αποψινό ματς.

Εκτός πλάνων του Χιμένεθ έμειναν οι Τσιγκρίνσκι, Λάτσι, Μπακάκης, Ραντόνια και Χριστόπουλος οι οποίοι ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης. Παράλληλα εκτός αποστολής είναι και οι Σάκχοφ, Σιμόες. Έτσι την αποστολή της ΑΕΚ αποτελούν οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Σβάρνας, Χνιντ, Νταντσένκο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σαρδέλης, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Κοσίδης.

Τους πήρε όλους ο Γκαρσία

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω επίσης και ο ΠΑΟΚ είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Αυτό γιατί προέρχεται από ήττα από τον Παναθηναϊκό μέσα στη Λεωφόρο, με ένα επίσης βαρύ αλλά όχι όπως της ΑΕΚ, σκορ και συγκεκριμένα με 3-0! Πιο ήρεμα τα πράγματα στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ αλλά όχι και όλα καλά.

Αντιθέτως, στο θέμα των απουσιών ο Πάμπλο Γκαρσία έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του. Μάλιστα επέλεξε να τους συμπεριλάβει όλους στην αποστολή του η οποία αποτελείται από 25 ποδοσφαιριστές: Ζίβκοβιτς, Πασχαλάκης, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Λύρατζης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Καγκάβα, Ουάρντα, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Λάμπρου, Α. Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι, Κρμέντσικ, Κούτσιας.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΠΑΙΓΝΙΩΝ ΒΑΣΗ ΑΡΧΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X