Εδώ το καλό στοίχημα, με Champions League!

Εδώ το καλό στοίχημα, με Champions League!

Δύο ματς έχει απόψε το βράδυ στην ευρωπαϊκή διοργάνωση και το Stoiximaview προτείνει...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από τους αγώνες της Τρίτης το Champions League συνεχίζεται με τα υπόλοιπα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης της διοργάνωσης! Η Πόρτο υποδέχεται την Τσέλσι και θέλει να δείξει πως μόνο τυχαίο δεν ήταν ο αποκλεισμός της Γιουβέντους! Επίσης έχουμε επανάληψη του περσινού τελικού της διοργάνωσης, καθώς η Μπάγερν Μονάχου αντιμετωπίζει την Παρί Σεν Ζερμέν!

Το Stoiximaview μας δίνει τα δικά του προγνωστικά στοιχήματος, για να βρούμε το δρόμο προς το ταμείο!

Πόρτο-Τσέλσι (22.00): Πρώτο ματς στην Πορτογαλία σε ένα ζευγάρι ομάδων που δεν μπορείς να βάλεις το χέρι σου στην φωτιά για το ποια θα περάσει. Μετά την έκπληξη κόντρα στη Γιουβέντους, η Πόρτο είναι έτοιμη για μια ακόμη… κηδεία. Η Τσέλσι καλείται να επιβεβαιώσει πως είναι το φαβορί σε μια τόσο προχωρημένη φάση στη διοργάνωση.

Πόρτο-Τσέλσι (22.00): Έτοιμη να στείλει ακόμη ένα μήνυμα είναι η Πόρτο. Έχοντας “φάει” τη Γιουβέντους, το να βλέπει απέναντί της την Τσέλσι δεν την τρομάζει. Οι δράκοι στην Πορτογαλία θέλουν να σφραγίσουν την δεύτερη θέση και το εισιτήριο του Champions League. Το ότι έχουν χάσει το πρωτάθλημα από την Σπόρτινγκ δείχνουν να το έχουν αποδεχτεί! Έτσι, ο Κονσεϊσάο και οι παίκτες του ρίχνουν όλο το βάρος στην αποστολή κόντρα στους Λονδρέζους. Στο πρώτο ματς δεν θα έχουν τον Ταρέμι, που αποβλήθηκε (αδίκως) στον τρελό επαναληπτικό στο Τορίνο. Από εκεί και πέρα θα παραταχθούν σχεδόν πλήρεις με στόχο τη νίκη.

Πόρτο-Τσέλσι (22.00): Για την Τσέλσι η πρόκριση θεωρείται σχεδόν must. Ο αντίπαλος δείχνει κάτι παραπάνω από τα μέτρα της και οι βλέψεις του συλλόγου είναι μεγάλες. Ζήτημα προέκυψε με την εικόνα της ομάδας το Σάββατο, όπου γνώρισε την πρώτη της ήττα σε 15 ματς με τον Τούχελ στον πάγκο (10-4-1). Το χειρότερο όλων ήταν το ότι η Γουέστ Μπρομ έκανε ό,τι ήθελε στην άμυνα των μπλε, που δέχτηκαν πέντε γκολ. Ο.κ έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από νωρίς, ωστόσο, για πρώτη φορά η άμυνά τους βρέθηκε σε τέτοια τρικυμία. Το μεγάλο ζήτημα έχει να κάνει με την απουσία του Καντέ, ενώ off θα είναι και ο Πούλισικ.

Πόρτο-Τσέλσι (22.00): Ζόρικο ζευγάρι. Αντικειμενικά, όποια ομάδα κι αν περάσει δεν θα προκαλέσει μεγάλη έκπληξη. Η Πόρτο θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πάει με προβάδισμα στο Λονδίνο. Η Τσέλσι είναι δεδομένο πως θέλει να κάνει τη ζημιά και θα ψάξει το γκολ. Κυρίως λόγω απόδοσης, αλλά και τη προσέγγισης των δύο ομάδων στο ματς, πάμε στοίχημα με το G/G στο εξαιρετικό 2.14.

Μπάγερν-Παρί Σεν Ζερμέν: Πόσο θα επηρεάσει η απουσία του Λέβα;

Μπάγερν-Παρί Σεν Ζερμέν (22:00): Οι δύο ομάδες που συναντήθηκαν στον περσινό τελικό του Champions League τα λένε πλέον στα προημιτελικά. Με την Μπάγερν να έχει την πιο σημαντική απουσία που θα μπορούσε να της τύχει. Τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός τραυματίστηκε και θα μείνει τουλάχιστον μέχρι το τέλος του μήνα εκτός. Όπως όλα δείχνουν θα χάσει και τον επαναληπτικό στο Παρίσι.

Η κάτοχος του τροπαίου προέρχεται από μεγάλη νίκη στη Γερμανία. Στο ντέρμπι με τη Λειψία επικράτησε με 1-0 με γκολ του Γκορέτσκα και πλέον είναι ξανά μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αυτή η νίκη ήρθε στο κατάλληλο σημείο προκειμένου να επικεντρωθεί στο Champions League και στα μεγάλα ματς με την Παρί.

Μπάγερν-Παρί Σεν Ζερμέν (22:00): Μια Παρί που έρχεται από προβληματική εμφάνιση και με πολλά προβλήματα. Έχασε με 1-0 από τη Λιλ στο Παρίσι, έμεινε στο -3 από την κορυφή, κινδυνεύει να χάσει τον τίτλο. Συν ότι προέκυψαν θέματα με τον Νεϊμάρ και πάλι. Ο Βραζιλιάνος αποβλήθηκε στο ντέρμπι και στα αποδυτήρια οι συμπαίκτες του τα έβαλαν μαζί του σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στη Γαλλία.

Έχει μια πολύ σημαντική απουσία και η Παρί, αφού δεν θα ταξιδέψει για το Μόναχο ο Μάρκο Βεράτι. Βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό μαζί με τον Φλορέντσι και παρέμειναν στο Παρίσι. Όσον αφορά το στοίχημα, η Μπάγερν χωρίς τον Λέβα χάνει αρκετή από τη δύναμή της. Και είναι ένα δεδομένο που μπορεί να παίξει πολύ σημαντικό ρόλο. Γι’ αυτό θα πάω προς τη μίνι έκπληξη. Πάμε στοίχημα με διπλό, αλλά με ισοπαλία χωρίς στοίχημα, σε απόδοση στο 2.69.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X