Ρουμανικό ΜΜΕ: «Ενδιαφέρον της Σασουόλο για Νεντελτσεάρου!»

Ρουμανικό ΜΜΕ: «Ενδιαφέρον της Σασουόλο για Νεντελτσεάρου!»
Photo Credits: INTIME

Δημοσίευμα από τη Ρουμανία φέρνει τον Ιονούτ Νεντελτσεάρου στο προσκήνιο για τη Σασουόλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενδιαφέρον από την Ιταλία φέρεται να υπάρχει εκ νέου για τον Ιονούτ Νεντελτσεάρου!

Συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσίευμα από την πατρίδα του, τη Ρουμανία ο στόπερ της ΑΕΚ συγκεντρώνει το ενδιαφέρον της Σασουόλο ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου. Ο λόγος για το άρθρο του «sport.ro» που αναφέρει ότι το καλοκαίρι αναμένονται μεγάλες αλλαγές στην αμυντική γραμμή της ομάδας που είναι και ο Γιώργος Κυριακόπουλος.

Το δημοσίευμα για τον Ιονούτ Νεντελτσεάρου

«Η Σασουόλο αναζητά έναν κεντρικό αμυντικό για το καλοκαίρι, ο οποίος έχει προσιτή τιμή. Ο Κίρικες χρειάζεται συχνή ξεκούραση για να μην τραυματίζεται, ο Ρομάνια έχει σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο και ο Πελούζο μπορεί να αποσυρθεί στο τέλος της σεζόν. Ενώ, οι υπόλοιπες λύσεις για το κέντρο της άμυνας κρίνονται μη αποτελεσματικές επί του παρόντος από τους ιθύνοντες του συλλόγου.

Ο προπονητής Ρομπέρτο ντε Ζέρμπι, ο οποίος αγωνίστηκε για δύο χρόνια στη Κλουζ γνωρίζει το ρουμανικό ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τον Τζιοβάνι Ρόσι, τον αθλητικό διευθυντή του συλλόγου, για να συντάξει έναν σύντομο κατάλογο με παίκτες, εν αναμονή της επόμενης μεταγραφικής περιόδου. Ο Ιονούτ Νεντελτσεάρου, ο οποίος ήταν κοντά, τα τελευταία χρόνια σε ιταλικούς συλλόγους όπως η Ρόμα και η Μπρέσια -με την πρώην ομάδα του να απορρίπτει προτάσεις τους- ενδιαφέρει τη Σασουόλο. Η ιταλική ομάδα είναι στην 9η θέση της Serie A και δεν κυνηγά ούτε Ευρώπη, ούτε ανησυχεί για τον υποβιβασμό, έτσι έχει χρόνο να στήσει το πλάνο της για τη νέα σεζόν.

Στην τρέχουσα σεζόν, ο Νέντε έχει 27 εμφανίσεις και 1 γκολ με την ΑΕΚ η οποία τον αγόρασε από την Ούφας της Ρωσίας για 550.000 ευρώ, και τώρα η αξία του ανέρχεται σε 2 εκατομμύρια ευρώ».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X