ΑΕΚ: Να αξιοποιήσει θετικά την εμφάνιση στη Νέα Κίο

Εικόνες από το Διομήδης Άργους-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ κοιτάει τα λάθη της και συνεχίζει προσηλωμένη στους στόχους της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ άφησε έναν βαθμό στη Νέα Κίο ωστόσο το αποτέλεσμα αυτό λίγη σημασία έχει όσον αφορά τους στόχους της ομάδας. Αυτό που μετράει περισσότερο είναι η εμφάνιση η οποία θα βοηθήσει τους «κιτρινόμαυρους» να δουν τα λάθη τους.

Πριν λίγο καιρό ο Δημήτρης Δημητρούλιας είχε τονίσει πως ένα άτυχο αποτέλεσμα πριν από ένα κρίσιμο παιχνίδι συνήθως λειτουργικά διδακτικά και θετικά για την ομάδα του.

Έτσι αντιμετώπισε και την ισοπαλία με τον Διομήδη, που θα αποτελέσει ένα καλό μάθημα πριν από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια με την Γκορένιε. Είναι προτιμότερο να βλέπεις τα λάθη σου και να τα διορθώνεις παρά να τα θάβεις κάτω από το …χαλάκι. Και ειδικά σε αυτό ο προπονητής της ΑΕΚ έχει δείξει πως δεν αφήνει τίποτα να περάσει έτσι και είναι σίγουρο πως η εμφάνιση στη Νέα Κίο θα κάνει περισσότερο καλό παρά κακό στην ομάδα.  Ο ίδιος άλλωστε ποτέ δεν ψάχνει για δικαιολογίες, παρότι η απουσία των Χιμένεθ και Λέμος από μόνη της θα ήταν αρκετή για να αποπροσανατολίσει το αγωνιστικό πλάνο. Η νοοτροπία της ομάδας όμως δεν της επιτρέπει να σταθεί σε αυτό αλλά κοιτάει να βελτιώνεται συνεχώς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X