Τι έχει κάνει φέτος η ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ (VIDEO)

Τι έχει κάνει φέτος η ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ υποδέχεται απόψε (20:00) τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ στο πρώτο ματς για τους προημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αυτό θα είναι το τέταρτο ματς φέτος ανάμεσα στις δύο ομάδες, καθώς ήδη έχουν παίξει δύο φορές στην κανονική διάρκεια της Super League και μία στα πλέι οφ.

Ενώ θα παίξουν και άλλες δύο φόρες, μία για του Κύπελλο και μία για τα πλέι οφ.

Μέχρι στιγμής ο ΠΑΟΚ έχει μία νίκη, αυτή πριν από λίγες ημέρες για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ, ενώ δύο ματς έχουν λήξει ισόπαλα, αυτά για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες τον Οκτώβριο του 2020 για την Super League, εκεί η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ στο 23′, όμως η ομάδα της Θεσσαλονίκης έφυγε τελικά με το βαθμό με γκολ του Μουργκ στα τελευταία λεπτά.

Στα τέλη Ιανουαρίου η ΑΕΚ ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη και θα μπορούσε να φύγει με το «διπλό» αν δεν την πλήγωνε η άμυνα της. Ο Σάκχοφ και ο Γαλανόπουλος σκόραραν τα γκολ των «κιτρινόμαυρων», όμως ο Κρέσπο και ο Βιεϊρίνια απάντησαν για τον ΠΑΟΚ.

Στην πιο πρόσφατη αναμέτρηση των δύο ομάδων η ΑΕΚ ηττήθηκε με 3-1 στην Τούμπα με τον Ζίβκοβιτς να σκοράρει δύο γκολ (στην αρχή και στο τέλος του αγώνα) και τον Σφιντέρσκι στο 46′ να πετυχαίνει το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ. Για την Ενωση ο Ολιβέιρα είχε καταφέρει να ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1 στις καθυστερήσεις του α’ ημιχρόνιου.

Δείτε φάσεις από τα φετινά ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X