Αντίδραση στο ντέρμπι και… εξιλέωση με Κύπελλο!

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Πού θα δούμε σήμερα τον ημιτελικό του Κυπέλλου (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στον απόηχο της βαριάς ήττας από τον Ολυμπιακό, έρχεται το ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ για την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πιο σημαντικό ματς της χρονιάς, μέχρι το επόμενο, για την ΑΕΚ

Στον απόηχο της βαριάς ήττας από τον Ολυμπιακό, έρχεται το ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Στόχος δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τροπαίου για την «Ένωση», κάτι που συναντάμε σε απόδοση 7.00 και αναμφίβολα θα μπορούσε να λειτουργήσει εξιλεωτικά για τη σεζόν αυτή. Ζητούμενο στον πρώτο ημιτελικό κόντρα στον ΠΑΟΚ ένα σκορ πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού.

Ως οριακό φαβορί παρουσιάζεται η ΑΕΚ από τις στοιχηματικές για τον αποψινό αγώνα και ως αουτσάιντερ για πρόκριση στον τελικό του θεσμού. Κλειστό ματς με λίγα γκολ φέρεται να είναι το επικρατέστερο σενάριο, με τους μπουκ να περιμένουν μια πιο συντηρητική προσέγγιση κι έμφαση στα μετόπισθεν. Φαβορί το «Χ» στο ημίχρονο, σε απόδοση 1.97.

Όσον αφορά τους παίκτες και μια πιο… ειδική ματιά, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ είναι πρώτος στη λίστα των υποψήφιων για anytimescorerστον αγώνα.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ενόψει του πρώτου ημιτελικού υπάρχει πλήθος στοιχημάτων σε ενισχυμένες αποδόσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X